Ziadneho! vsetci su rovake spiny .. kradol smer, kradlo sdku, kdh, most-hid vsetci co su tam kradli ! Generalny prokurator trnka je byvaly komunista, gasparovic dalsi byvaly komunista .. sudcovia .. sama byvala KSC .. tu momentalne niet kho volit a za to vsetko moze ludska chamtivost
Ja som proste vylúčil strany typu SMER, SNS a podobne, potom bohužiaľ aj SDKÚ, vylúčil som šašov ako Matovičovcov, Mojsejovcov a spol, vylúčil som komunistov, zelených a také veci.
Takže mi ostali vlastne tým smerom akým chcem orientované dve strany, ktoré je podľa mňa dobré voliť, to už podľa toho či chce niekto skôr stranu liberálnu alebo konzervatívnu.
Kto bude chcieť tak si doplní ktoré myslím.
Och a ja sa vyjadrujem k politike, bože, tomu som sa chcel vyhnúť.
absolútne nie je koho voliť... ako každé voľby... Preto rozmýšľam len v rovine kandidátov, ktorých by som zakrúžkoval... a tí sa nachádzajú na kandidátke KDH a Smeru Vzhľadom na to, že v SR nie je skutočná ľavicovo - liberálna strana s dôrazom na to druhé (a vôbec ani liberálna), budem pravdepodobne voliť niekoho z nich Obe strany sú strašné z môjho pohľadu, ale nemám na výber :/
Zmena zdola ale tá nemá šancu sa tam dostať čiže buď sas alebo matoviča.
ja idem sasku, matovič vo mne budí pocit malého fica prípadne mikiho, ked si tak buduje ten svoj kult osobnosti ale verím, že do takého bahna ako oni nespadne... predsa len je iná doba
mmmh neviem, každopádne ked chce Fico tak veľmi vládnuť, nech má teda väčšinu, nech vládne sám a nech si užije pravdepodobne 4 najhoršie krízové roky v Európe za niekoľko desaťročí, len neviem na koho sa bude vyhovárať, už nepríde k plnej pokladnici ako naposledy, už nebude môcť tvoriť vysoký deficit kvôli novom európskom pakte, nech si užije cestu do pekla a zhorí v ňom
Vidím to asi na SaS....najprv som chcela voliť obyčajných ľudí, ale ako tak rozmýšlam, ked sa teraz spojili vlastne v KDS ....Palko to posral s tým detektorom lži...a Matovič, ten to podla mna prilis prehana...Sulík, hoci mi neni celkom po chuti na to ide s rozmyslom a celkom sa mu to darí ...
Ludia ja vas nechapem, stazujete sa tu ze nie je koho volit a ze su vsetci svine ale aj tak idete niekoho z nich volit. Nikdy vas nenapadlo vhodit prazdnu obalku a dat im najavo ze sa nam tento system nepaci? (kazdy hlas sa pocita)
Ja osobne idem voliť SNS. A pre tých, ktorí hovoria: Nepôjdem voliť alebo načo voliť.... môžem povedať len toľko: Treba ísť voliť! Je to vaša občianska povinnosť... a keď Vám je jedno ako sa vyvíja naša krajina, tak je mi Vás úprimne ľúto.
Po dvadsiatich rokoch kradnutia , klamania už stačilo. Nenechajme sa viacej zavádzať skorumpovanými politikmi a dajme im jednoducho najavo, že nemajú pre nás žiadnu cenu! Na Slovensku je to bohužiaľ tak, že sa v politike nikto slušný neudrží viacej ako tri dni. Bude to tak do vtedy, do kedy sa budeme súčasnými politikmi nechávať zavádzať a hľadať medzi tými SMRADMI niekoho menej smrdlavého. Myslím si, že nastal čas ísť voliť prázdnou obálkou,alebo vziať lístok poslednej strany, ktorá Vás sklamala a jednoducho ich lístok znehodnotiť. Len takto otvoríme cestu pre slušných ľudí, ktorý by dnes do politiky nešli, lebo vedia, že s mafiou sa nehodno zahrávať. Na kandidátku KDH vpíšem svoj odkaz: Nemám koho voliť! Preč s korumpovanými politikmi!
Jediná cesta pre nás je zvrhnúť túto politickú mafiu naraz, lebo volením menšieho zla hráme chtiac nechtiac ich hru. Celá politická scéna je neskutočne prepletená mafia!
Ak ste rozhodnutý neísť voliť , prosím dajte si tú námahu a chodte znehodnotiť svoj hlas. Zdanlivo nezmyselný krok je v skutočnosti jedinou cestou, ako vo voľbách dokážeme dať najavo zhnusenie nad našou politickou špičkou. A čo nové strany? 99% a Matovič , prípadne Sas ? Dlho sa nad nimi nemusím zamýšľať, aby mi nebolo jasné, že tadiaľto cesta nevedie. Na nápravu chorého Slovenska musí prísť elita inteligentných a slušných ľudí. Na kandidátkach týchto strán je hlavne hlad po moci a peniazoch. Väčšina s nich nemá chuť nič meniť iba ak svoju finančnú situáciu.
@zajkousko hetfield vie svoje a ty vieš málo. zisti si niekedy niečo o spisoch ŠTB, sú v nich prakticky všetci ktorí v tej dobe mali viac ako 18 a neemigrovali alebo neboli zavretí v base, mnohí o tom ani nevedia, niektorí ani nevedia že sa vôbec v živote rozprávali s nejakým ŠTBákom, ale proste si im niečo povedal, čokoľvek, a už ti vytvorili spis a bol si "dôverníkom", nejde o to kto v tých spisoch je, ide o to komu sa z nich teraz na niekoho chce/oplatí niečo vyhrabať.
...čím neobhajujem všetkých čo tam sú, samozrejme tam je množstvo skutočne vedomých ochotných dobrovoľných spolupracovníkov, ale treba to rozlišovať a treba to hlavne poriadne preskúmať a prešetriť, vždy keď sa vyliahne nejaká "šokujúca informácia", že tam je niekto zapísaný. šokujúca informácia: pravdepodobne tam boli zapísaní aj obaja moji starí rodičia z otcovej strany. poserme sa z toho.
inak tiež som uvažoval medzi SaSkou a Matovičom, ale odkedy maťko spravil fau as s detektorom (ktoré síce celkom chápem, aj mne to prišlo v danej situácií ako najtransparentnejšie možné riešenie, ale chápem aj prečo to mnohých tak pobúrilo) po ktorom mu odišli všetci ľudia kvôli ktorým som ho chcel voliť, tak dám SaSku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
najlepšie by bolo, keby sa volieb nezúčastnil ani 1 občan SR. to by bola potupa.. bohužial je to nemožné, takže Matoviča.
nastastie nemozes
Takže mi ostali vlastne tým smerom akým chcem orientované dve strany, ktoré je podľa mňa dobré voliť, to už podľa toho či chce niekto skôr stranu liberálnu alebo konzervatívnu.
Kto bude chcieť tak si doplní ktoré myslím.
Och a ja sa vyjadrujem k politike, bože, tomu som sa chcel vyhnúť.
vypočuť a potom sa rozhodnúť
Chýbajú mi tie časy, ked mladí nepojedli všetku múdrosť sveta.
kradli ako straky a robia zo seba revolucionárov:/...........filip
u mad bro, u mad sis
súhlasím s ním takmer vo všetkom, spôsob, akým rieši veci mi je absolútne blízky a páči sa mi ako vŕta
Matovič robí to, čo by mali robiť médiá - vŕta, rýpe, provokuje tých *****
Ako by povedala nenechajte sa oj-bat.
a Budaj kde bol doteraz, zistil, že sa da na politike nabaliť tak poďme ho skúsiť, možno sa dostanem ku korytu:/..........
jeden falošný hajzel ...........filip
V ostatných by sa museli prekrúžkovať najväčší keketi zpredu
ja idem sasku, matovič vo mne budí pocit malého fica prípadne mikiho, ked si tak buduje ten svoj kult osobnosti ale verím, že do takého bahna ako oni nespadne... predsa len je iná doba
Prečítaj si môj blog:
» www.birdz.sk/webka/mix/blog/...
aspoň vieš že nie si sama, možno ťa to navodí na nejaké nové myšlienky...
mimochodom... toto video ma láka dať hlas SaS:
hlavne kvôli gramotnosti Sulíka v : 1.jazykoch, 2.Argumentácii 3....Odvahy vyp°čovať Jednej z najdôležitejších osobností EÚ.
Ale Bélu si nikde nevylúčil
okrem iného donášal ŠTB-ákom, kde myslíš ten tvoj Budasj študoval za služby
Aha, tak potom som to zle vyčítal, ja som myslel, že tie dve zostávajúce sú KDH a SaS
ale never všetkému čo píšu na internete
Jediná cesta pre nás je zvrhnúť túto politickú mafiu naraz, lebo volením menšieho zla hráme chtiac nechtiac ich hru. Celá politická scéna je neskutočne prepletená mafia!
Ak ste rozhodnutý neísť voliť , prosím dajte si tú námahu a chodte znehodnotiť svoj hlas. Zdanlivo nezmyselný krok je v skutočnosti jedinou cestou, ako vo voľbách dokážeme dať najavo zhnusenie nad našou politickou špičkou. A čo nové strany? 99% a Matovič , prípadne Sas ? Dlho sa nad nimi nemusím zamýšľať, aby mi nebolo jasné, že tadiaľto cesta nevedie. Na nápravu chorého Slovenska musí prísť elita inteligentných a slušných ľudí. Na kandidátkach týchto strán je hlavne hlad po moci a peniazoch. Väčšina s nich nemá chuť nič meniť iba ak svoju finančnú situáciu.
...čím neobhajujem všetkých čo tam sú, samozrejme tam je množstvo skutočne vedomých ochotných dobrovoľných spolupracovníkov, ale treba to rozlišovať a treba to hlavne poriadne preskúmať a prešetriť, vždy keď sa vyliahne nejaká "šokujúca informácia", že tam je niekto zapísaný. šokujúca informácia: pravdepodobne tam boli zapísaní aj obaja moji starí rodičia z otcovej strany. poserme sa z toho.
inak tiež som uvažoval medzi SaSkou a Matovičom, ale odkedy maťko spravil fau as s detektorom (ktoré síce celkom chápem, aj mne to prišlo v danej situácií ako najtransparentnejšie možné riešenie, ale chápem aj prečo to mnohých tak pobúrilo) po ktorom mu odišli všetci ľudia kvôli ktorým som ho chcel voliť, tak dám SaSku