5. Grietusha>>> ja som práve teba chcel spomenúť, potom mixelle, dunku, tá tu už nejako nechodí ale jej blogy som mal rád, ronny> tá má ale bujnú fantáziu potom ešte eliza707..... tak rok alebo polrok dozadu by to boli zase iní ľudia lenže sa to tu furt nejako obmieňa
do frasa poďme sa všetci spolu opiť, jediná podmienka: každý si musí doniesť vodku a brzdu a aspoň tri balíky cigariet, miesto? niekde pod stromom alebo najlepšie za opustenou budovou
ake komplimenty hned z rana ...a to som sem zo srandy chcela napisat, ze by som sa chcela stretnut s Keuskou... no, dakujem kazdopadne tym co ma spominaju, uspesne ma priviedli do rozpakov
a co sa tyka stretnuti, asi ludi, ktorych som stretnut chcela, som uz stretla a s vacsinou sa stretavam... ked tak nad tym premyslam, jedina nesplnena polozka je asi Husky...
Ja som práve zistila že sa mi na túto otázku zle odpovedá, keďže ľudí ktorých som chcela naozaj najviac spoznať aj naživo, už poznám...
Ale z dievčat by som asi rada videla aj naživo Desiree, Lacikabo, Pucikzlaty, Puffko a Shadowofmyself...
A z chalanov...Rockstar (ktorý sem už ale nechodí), Insomnya (zaujímalo by ma aká maniakálna duša môže písať také psychotické blogy ) a (z čistej mojej zvedavosti) Tomáš
31. Keuska: Môže to byť zaujímavé, ale z bezpečnostných dôvodov len z diaľky
krasne Ja by som chcel stretnut Tomasa, urcite adminov heh a aj Schizofrenika a to si fakt nerobim srandu. Ja mam ludi rad len to som trosku impulzivnejsi
Už sa na tú príležitosť teším... len mi nezabudni dať vedieť vopred, aby som si urobil voľno v práci
Mayo:
Budúci týždeň mám 5 dní nepretržitého voľna očakávaj odomňa SMS...
a chcel by som vidieť konečne Tomasa, pretože sa už strašne dlho dohadujeme na sukromnom rande, ale vždy nám ( okej hlavne mne ) do toho vždy príde....
pekné, ja by som chcela stretko s takými zaujímavými ľuďmi ako sú xeno, hypofoblabla, čiže decacenticapilator, dukynuky, nezabúdam na spriaznené hviezdne duše ako syd, melcoire, na prvého priateľa, teda peťku, takisto s ronny, ktorá tu spravila menší škandál, ale zároveň fenomenálny , a všetkých z Košíc a blízkeho okolia...z tých strán, s kt. som mala výmeny názorov rozhodne tommycold, ktorý sa tuším aj zmenil, a možno ten piper maru? či ak osa volal? joj, to je názov jednej časti Aktov X, no a určite Nebo a jeho spoločných priateľov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
BTW:1. Blackknight: Keuska vyzera na zivo viac nez len dobre a priprav sa na jej hlas a smiech, ktory ta dostane
no a z chlapcov hmmmm...
možno by som si vedel predstaviť voďáro s Melcoirom:s tým musí byť tiež riadna sranda
A ešte by som chcel vidieť živého Tommyhota,Hyporofotexora a Angelbyalexa...
A potom su to grietusha, mayo, keuska...
a z druhého brehu? schizofrenika, myslím, že tu nie je čo vysvetľovať
a inak sa nevyjadrujem, lebo všetkým tvrdím, že nemôžem...
Azel
aj ygora, tak, aby som ho videla aj ja, nielen on mňa
a azela
- Eliza, ale s tou som uz dohodnuty na alkoholicky trojboj
- Mixelle, ale ta uz raz odmietla moje pozvanie(vraj by sa to V_V nepacilo
- Schizofrenik, moze niekto taky fakt existovat? Nieje to len chyba v Matrixe?
- Celeb(ten tu velmi nechodi)
- Desiree, s tou som uz myslim dohodnuty na pivo
- hippieelba, mame uz dohodnutu fireshow spolu
- issabella, co s nou vlastne je?
- kokos11, ale ten si dal alkoholicke zaracha...
- lacikabo, to v lete urcite
- laciskoo, tot tiez v lete by sa malo zadarit
- sisushka, akurat som bol teraz v ziline, ale ona na vylete v prahe
- Ygor, sice sme uz spolu boli, ale chcem sa s nim este poriadne opit
- a este Abort, podobne pocity ako luc.ka
- bobi, azel a cts_w preto, lebo su plny zahad
- myr3c preto, lebo uz sa asi rok dohadujeme a stale sa nieco poserie
jedine ked to male donesies, a pod zamienkou, ze ho opijeme, ti mozno odpustim
A asi Duvilax2 (občas sa hodí stretnúť reálnu poéziu)
Grietushu stretnem v lete, taže k nej netreba dodávať: "chcela by som"
a co sa tyka stretnuti, asi ludi, ktorych som stretnut chcela, som uz stretla a s vacsinou sa stretavam... ked tak nad tym premyslam, jedina nesplnena polozka je asi Husky...
zenska cast je odbavena, ale este by som rad stretol Matrixicek99 a urcite je ich viac, len si momentalne nespomeniem
A z chalanov asi Holyknighta, Lucatesa a mozno Krugondreja (dobre sa s nimi filozofuje )
Som za, potom ma nezabudnite ohlásiť... Fakt. Už nechytím Streptokoka...
Ale z dievčat by som asi rada videla aj naživo Desiree, Lacikabo, Pucikzlaty, Puffko a Shadowofmyself...
A z chalanov...Rockstar (ktorý sem už ale nechodí), Insomnya (zaujímalo by ma aká maniakálna duša môže písať také psychotické blogy ) a (z čistej mojej zvedavosti) Tomáš
31. Keuska: Môže to byť zaujímavé, ale z bezpečnostných dôvodov len z diaľky
Elizu a hned potom, Schiza, Maya, Tomáša, Aborta, Ygora, Zeminu,... Blacklina za triezva lebo minule to enbolo ono
Grietusha - ved vieš, pivo ciga a cepovačka
Mayo - pretože neverím, že je väčší bordelár ako ja, to proste neexistuje
Insomnyu(a) - pretože je to pre mňa najzáhadnejší človek na BIRDZ
Jogurtovukulturu - aby sme uskutocnili to co chceme v sade janka kráľa
Hippieelbu - proste chcem
Owadíka - ešte tak keby sme sa šli pozrieť na Novaka, že
Tomáša - lebo to tu všetko stvoril
Už sa na tú príležitosť teším... len mi nezabudni dať vedieť vopred, aby som si urobil voľno v práci
Mayo:
Budúci týždeň mám 5 dní nepretržitého voľna očakávaj odomňa SMS...
a chcel by som vidieť konečne Tomasa, pretože sa už strašne dlho dohadujeme na sukromnom rande, ale vždy nám ( okej hlavne mne ) do toho vždy príde....
Pretoze...
ja by som ťa chcela!
....hehe, jedného z nich uvidím fakt rýchlo (rada sa chvastám, mám čím
btw teším