@etelnair volím si teba pikachu!!
Niekedy tu bol taký matfyz sugy1 sa volal ten by bol premiér, ďalej volil by som seba za ministra vnútra keďže som tu už cca 10r aaa plackovu za ministerku zdravotníctva
@torpedo08
óóóó, aká to česť....senkju very much...
ale ja radšej zostanem pri zemi, vysoko lietať znamená tvrdo spadnúť a to ja radšej o chlebe a vode v pokore v izbietke niekde v ústraní...
@nespiacakraska ona tam dokonca este jedna pribudla, wow!
A ak ta za to niekto bude dohejtit, daj vediet, so svojimi novymi prezidentskymi pravomocami ho necham popravit.
@lojzo_xxl
ano mily Lojzo, milý Lojzo....
ty si to konečne odhalil čo je správne pre človeka...
všetkých vás pozývam do Žiliny na modlitbu, rozímanie nad svojim životom, poprosiť nášho Pána o pokojný život, lásku a milosrdenstvo....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
A teraz vsetci ked pochopia ze som to myslela vazne to odhviezdickuju a este sa niekde random nenapadko do mna zato pustia.
Niekedy tu bol taký matfyz sugy1 sa volal ten by bol premiér, ďalej volil by som seba za ministra vnútra keďže som tu už cca 10r aaa plackovu za ministerku zdravotníctva
Alebo @narazuvzdornica Ona by bola veľmi sexikus prezidentka :S
Jasne , Ale len Prezidentka kuceravych žien na birzi
Vlastne ja som tu chodila len kvoli nemu. Toto je zivot ?
óóóó, aká to česť....senkju very much...
ale ja radšej zostanem pri zemi, vysoko lietať znamená tvrdo spadnúť a to ja radšej o chlebe a vode v pokore v izbietke niekde v ústraní...
A ak ta za to niekto bude dohejtit, daj vediet, so svojimi novymi prezidentskymi pravomocami ho necham popravit.
ano mily Lojzo, milý Lojzo....
ty si to konečne odhalil čo je správne pre človeka...
všetkých vás pozývam do Žiliny na modlitbu, rozímanie nad svojim životom, poprosiť nášho Pána o pokojný život, lásku a milosrdenstvo....
Edward!!!
to je pochopiteľne, na záver dňa a bude tiecť potokom....
a ešte daj do ts adresu sľubil som ti liter slivovice, napálil som dobre, pošlem...
adresu daj, pošlem ti ju...
aké divné, s fotrom popijete...