@james98@8 mne bolo dobre aj za meciara (mal som 5), aj za dzurindu (mal som 12), aj za fica (fungoval som v cr), aj za peleho (ani som si nevsimol, ze tam bol), aj za matovica (len som radsej nesledoval jeho standupy) aj za hegera mi je...
problem je, ze s ohladom na buducnost len jeden z nich priniesol nieco skutocne pozitivne.. (a nemyslim matovicove testy na covid)
@johnysheek@10 Tak ako treba narovinu povedať, že suverénne najpokojnejšie obdobie od roku 93 bolo medzi rokmi 2012 - 16. O tom sa nesporí hádam nikto. Teda až na tie bullshity okolo migračnej krízy.
@hetfield@15 Jasné, že mohli, ale boli paradoxne viac pod tlakom ako kedykoľvek inokedy. Ako vravíš, robili úplne minimálne zmeny. Mohli sa ukázať ako ľavičiari, ale nespravili to.
No ale jednu vec si z toho maximálne pamätám - ako Fico vtedy radikálne obhajoval naše zakotvenie na Západe, v NATO a EÚ. Vtedy sa "podlizoval" USA rovnako, ako to teraz vyčíta prezidentke Proste, robil presne to isté, čo teraz vyčíta Korčokovi, Naďovi a Čaputovej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
problem je, ze s ohladom na buducnost len jeden z nich priniesol nieco skutocne pozitivne.. (a nemyslim matovicove testy na covid)
1. Simecka
2. Pellegrini, Sulik
3. Budaj, Dzurinda, Bihariová
4. Fico, Nad, Remisova, Mikloš, Heger
5. Knazko
No ale jednu vec si z toho maximálne pamätám - ako Fico vtedy radikálne obhajoval naše zakotvenie na Západe, v NATO a EÚ. Vtedy sa "podlizoval" USA rovnako, ako to teraz vyčíta prezidentke Proste, robil presne to isté, čo teraz vyčíta Korčokovi, Naďovi a Čaputovej.
Koho z nich by si videl ako premiera najradšej?