Citácia z filmu Trainspotting: "Je to ako keď zoberieš svoj najlepší orgazmus, čo si zažil a vynásobiš 1000."
Ale načo skúsať také svinstvo, keď je tu alkohol, cigy, N2O, lysohlávka, a to všetko je legálne =D
@peter_piper A kaaakt, maš pravdu...
Ja som kedysi dávnejšie tiež videl známeho jak sa nafetoval z kokaínu. Účinky by mali byť také, že sa človek veľmi rýchlo dostane do eufórie. To, čo som ale videl ja, eufória určite nebola, chudák bol z toho rozbitý ešte viac...
Takže nestojí to za to... A je to prudko návykové.
Viac tu: » primar.sme.sk/c/4116851/kokai...
@24 ze lama....teraz si mi sposobil taku depresiu ze si ani neves predstavit,a ete aj sprosta vraj.no konec nebudem spat najblizsie 3 dni.
si uvedom ze sem nepisem aby si mi tu rozpraval aka som pica a podobne veci,ak sa ti nepaci co sa pytam ani neklikaj na ten odkaz hmm? myslim ze nazov kokain hovori o sebe dost,snad necakas ze budem rozoberat ci vyroba kokainu prispieva ku globalnemu oteplovaniu alebo nici ekonomiku statov...odhlas sa radsej abo si najdi temu ktora ta nebude iritovat
nemala som a zatial sa mi ani nikto zo známych nepochválil že by mali skúsenosti myslím že kokain je tvrdá droga, takže ani nehrozí že by som to niekedy skúsila
uff kokain hej nvm nemal som ale nehovorim ze nikdy si ho nedam nidky nehovor nikdy ako budem sa snazit sa mu vyhybat ale nemam rad ludi ktory robia predsudky mozno ze je to celkom v poho nesud kym nepoznas
Úprimne, mala som nejaké pletky s kokaínom, ale skôr než som do toho spadla, zasiahla nejaká neznáma sila a zabránila tomu. Vravím ,,neznáma sila" preto, lebo pre tú obzvlášť podivuhodnú a doteraz nevysvetlenú vec čo sa stala, naozaj nemám racionálne vysvetlenie =D Ale vlastne som aj rada, že sa to stalo, pretože to bola posledná sprostosť, ktorú som vyviedla a bolo to v čase, keď som mala naozaj ťažké obdobie a som rada, že už je to za mnou. Aspoň čiastočne =P. Ale ako každý rozumne uvažujúci človek vravím, neskúšajte to. Lebo je väčšia pravdepodobnosť, že sa toho už nezbavíte. Ak teda nepatríte do tej malej skupinky ľudí, s ktorými to po jednom raze nič nespraví a ďalej to už skúšať nebudú. Ale to je len rada. Je na každom z nás, akú cestu si zvolí.
Kokain + krieda alebo ine primesy to je najvacsia sracka,rizika su obrovske .Dalo by sa to tolerovat u niekoho,kto je pred samovrazdou a uz mu na nicom nezalezi tak si este aspon 5 rokov pozije na kokaine kym ho jebne, Ale nechapen takych debilov,co si snupnu len tak z roztopase alebo zvedavosti.
bola som 5 rokov zavisla na kokaine. nezila som na slovensku,ale v state,kde sa najviac preferuje tato droga. chcem povedat len to, ze kokain sam o sebe nie je hned po prvej davke navykovy,ale citite sa po nom tak fantasticky, ze chcete alebo ho vyhladavate nadalej. strucne. kokain je kvalitna,silna a skvela droga. stimuluje,ozivi,povzbudi, doda energiu,obrovsku rychlost a vysoke sebavedomie,castokrat aj vysoku chut na sex. to je to,co vas privedie k tomu,aby ste ho znovu a znovu uzili. avsak neskor uz je potrebne davky zvysovat,inak neucinkuje. vtedy vznika zavislost a aby ste sa dostali do takej fazy ako na zaciatku potrebujete viac a viac gramov. a potom to uz nemusi vase telo zniest. a ani vasa penazenka. vtedy uz myslite len na to,ake je to svinstvo a jedina cesta je unik od spolocnosti ktora vam ho pomaha ziskat. inak ostanete v riti.
Vyskusal som to raz v zivote speedy uz neresim vobec ale myslim si osobne ze biele ako biele hinto je drahsie no ma to vyhody je to ciste prirodne neznici to telo tak rychlo ako piko a efekt je sice kratsi za to viacej euforie... Tez dojazdy boli naopak prijemne ne jak na piku! Je to tu ale problematicke zohnat ak aj tak to bude bordel preto vacsina len za varicmi chodi a jebe chemiu do seba potom ti ludia aj tak vyzeraju a rozmyslaju ze ??
tak pred par hodinami som si dal do nosa, bol som na jednej stuzkovej a mozem len povedat ze som si paradne uzil zabavu, hrusku som pil jak vodu a ziadny naznak zaludocnych problemov ale uz si tak skoro nedam to by musela byt zase daka mrte prilezitost
chudak zacinajuci fetak, ty kamarat nevies o kokse ani hovno, a predpokladam ani o iych drogach, kokain je svinsto, po uziti si najvecsi a najlepsi na svete mas zvysene sebavedomie schopnosti riadit ludi a komunikovat, vybavovat veci. proste ti to mysli.. ked prestanes tak si uplne vymeteny. takze nestoji to za to. radsej sa venujte sportu a sexu tie blahodane posobia na sebadoveru a organizmus ktory potrebujete prave pri zdolavani kazdodenneho zivota.. STOP DROGAM!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@tomas ?
ta diskusia je tu 5 minut a nikomu nic zle nerobi...
Ale načo skúsať také svinstvo, keď je tu alkohol, cigy, N2O, lysohlávka, a to všetko je legálne =D
@7 ako to myslis ze akoby ani neskusala?
Ja som kedysi dávnejšie tiež videl známeho jak sa nafetoval z kokaínu. Účinky by mali byť také, že sa človek veľmi rýchlo dostane do eufórie. To, čo som ale videl ja, eufória určite nebola, chudák bol z toho rozbitý ešte viac...
Takže nestojí to za to... A je to prudko návykové.
Viac tu: » primar.sme.sk/c/4116851/kokai...
@3 kto povedal ze by tu nemala byt, ty ?
jezis tu su tak uzko sa pozerajuci ludia. nemam slov.
@20 tak nemal kokain ale omietku.
sme.sk je naozaj genialny zdroj.
@23 ked si raz das coke, alebo 2x do roka urobi z teba trosku a znici ti telo?
si uvedom ze sem nepisem aby si mi tu rozpraval aka som pica a podobne veci,ak sa ti nepaci co sa pytam ani neklikaj na ten odkaz hmm? myslim ze nazov kokain hovori o sebe dost,snad necakas ze budem rozoberat ci vyroba kokainu prispieva ku globalnemu oteplovaniu alebo nici ekonomiku statov...odhlas sa radsej abo si najdi temu ktora ta nebude iritovat
skuste sa najprv pozriet na seba a potom tu nadavajte na inych :/ svet by bol ovela krajsi bez vasich primitivnych reci..
dievca chce vediet neco o kokaine, tak sa opyta na diskusii, noa?? bolo by lepsie, keby to rovno vyskusala?
a vobec clovek so zdravym rozumom taku sracku neskusi nikdy, ked vie co sposobuje v neskorsom stadiu!!
gram cisteho stoji okolo 50€ ale vacsinou aj viac..
proste to si mozu dovolit len bohati
no ale rozhodne to nie je taky bordel ako piko a je to droga pre bohatych a uspesnych narozdiel od pika ktore je pre stoky ,,,