Ako ho používate na vlasy ? pred umytím alebo po umytí nie su vlasy po ňom mastné ? Na čo všetko pomáha ? za koľko ste zaznamenali zmenu, účinky ? ( áno pozerala som na googli na čo pomáha ale tak lepšie počuť z vlastnej skúsenosti)
pred umytim ako zabal na celych vlasoch,nechas dlhsie posobit(najlepsie na noc) potom dokladne zmyjes viac krat samponom...vlasy nebudu mastne neboj sa
po umyti do koncekov vlasov
ja mam zdrave vlasy takze nijak nemozem posudit,ale kto ma suche tak urcite pomoze
tak isto je dobry na tvar,nechty,na zuby(vybieli),mihalnice,po holeni atd...
da sa vyuzit aj v kuchyni
a krasne vonia
@mouette skusaj aky mas a odkial? najlepsi je bio za studena lisovany teraz ked je uz teplo tak je v tekutom skupenstve,v zime si ho musim v rukach roztapat
@maugly z DM - hej je bio za studena lisovaný, čiže je v poriadku že je taký roztopený ? lebo v obchode bol tuhý a ako som šla domov po tom teple tak sa celý rozopil ale v izbe mám chládok tak pomaly zase tuhne inak je rozdiel ak je to na varenie a na telo ? lebo ja som si povodne chcela kúpit ten na varenie len bol hrozne velký tak sama spýtala že som počula že je to dobré na telo a vlasy a sa na mna divne kukla a že to je iný
s kokosákom sa dá fakt všetko, ale mne tiež dosť vysuša vlasy keď som to skúšala :/
a @5 , nečakaj kokosový závan, teda ak si kúpis kvalitný, ten je bez vôňe
a čo sa týka @8 neviem odkedy sa kokosový olej rozdeľuje na varenie a podobne, to je len volajaký trápny reklamný ťah drogérii, aby si ženy kupovali menšie a drahšie balenie lebo práve ten je na tvár
@onlymasque@sheily s tým deodorizovaným, denaturovaným olejom si asi robíte žarty.
práveže pri kvalitnom čakaj kokosový závan a čakaj akoby kryštalizovanú hladinu, keď stojí v tuhom skupenstve.
@mouette ak si dobre spomínam, kokosový olej má topný bod (alebo ako sa to volá) niekde pri 25°C
a nebýva to iný olej. len si treba dávať pozor, aby ten, čo je na konsum, nebol napr. nekvalitný, nemal pachuť alebo neobsahoval ešte nejaké ďalšie prímesi.
no, mal som to na vlasoch len 2x a každý raz asi hodinu. Čakal som ooooveľa viac, s mojimi vlasmi to v podstate nič neurobilo, len prvýkrát boli také lesklé že až oslepovali DD a taktiež sa mi zdá, že vysúša .. takže za mňa nič moc, ale úplne riadne vonia, škoda že v podstate nijako nechutí
ja keď ho používam pravidelne (teda cca raz za týždeň, alebo raz za 2 týždne ako si spomeniem)
tak sa mi vlasy viditeľne menej štiepia, sú jemnejšie, nie sú tak krepovité a oveľa lepšie rastú.
Dávam si do jemne navlhčených vlasov, na 2-3 hodiny, udržujem sa v teple (teda hlavne hlavu) a potom zmyjem 2krát šampónom. Neostava nič mastné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
po umyti do koncekov vlasov
ja mam zdrave vlasy takze nijak nemozem posudit,ale kto ma suche tak urcite pomoze
tak isto je dobry na tvar,nechty,na zuby(vybieli),mihalnice,po holeni atd...
da sa vyuzit aj v kuchyni
a krasne vonia
Btw, kvalitny kokosak nema mat vonu. Pozor na to.
a @5 , nečakaj kokosový závan, teda ak si kúpis kvalitný, ten je bez vôňe
práveže pri kvalitnom čakaj kokosový závan a čakaj akoby kryštalizovanú hladinu, keď stojí v tuhom skupenstve.
@mouette ak si dobre spomínam, kokosový olej má topný bod (alebo ako sa to volá) niekde pri 25°C
a nebýva to iný olej. len si treba dávať pozor, aby ten, čo je na konsum, nebol napr. nekvalitný, nemal pachuť alebo neobsahoval ešte nejaké ďalšie prímesi.
tak sa mi vlasy viditeľne menej štiepia, sú jemnejšie, nie sú tak krepovité a oveľa lepšie rastú.
Dávam si do jemne navlhčených vlasov, na 2-3 hodiny, udržujem sa v teple (teda hlavne hlavu) a potom zmyjem 2krát šampónom. Neostava nič mastné.