@klaudiqaaa už som to písala do viacerých diskusií...neboli to malé ani príjemné veci... len tak na ochutnávku... bol po mne hodený pohár v kuchyni ...ale veriť tomu nemusíš je mi to jedno
raz ked som sa v kuchyni rozpraval s matkou sa zrazu otvorili dvierka na skrinke s hrncami a vsetky hrnce "vyleteli" (ako keby ich niekto vykopol) ... dost sme sa zlakli
@whataboutsusan@tommyhot práveže ja takýmto veciam verím,aj keď mne sa našťastie ešte nič také nestalo.. asi by ma kleplo od strachu keby po mne napr letel sklenený pohár, preto obdivujem ľudí ktorým sa takéto veci stávajú "bežne" a zaujímalo by ma ako to beriete...?
@klaudiqaaa po mne nic nelieta, ale pri zarubni mi stoji uz niekolko rokov duch.. Predpokladam, ze toho dedka, ktory zomrel v ibze kde som byval (kupili sme od neho dom a prerobili). Odvtedy sme sa uz parkrat pristahovali a stale tam je. Minule mi zacala blikat telka aj s lampou az to uplne zhaslo. Tak som isiel spat, uz bolo aj tak dost neskoro a jak som lezal tak som videl v zrkadle tvar, ktora na mna pozerala par sekund a potom znova zasla za kraj zrkadla..
a asi pred dvoma rokmi sa nam zdrbali z dvoch policiek sviecky a jedna konkretna fotka.. ostatne veci ostali nepohnute a policky su zasadene do steny. vsetko bolo pozatvarane, cize ziaden prievan.
no a nedavno mama zehlila v obyvacke a zapol sa jej dvd player, ktory bol vytiahnuty zo zasuvky.. stalo sa jej to 2x.
atd tych veci sa stalo viacej, ale clovek to casom zacne brat ako samozrejmost. duchov sa netreba bat, oni neublizuju, ublizuju len demoni..
@tommyhot keby na mňa niekto pozrel zo zrkadla (zrejme jediná vec, ktorej sa iracionálne bojím), tak si už slintám na erárne pyžamo v čalúnenej miestnosti.
@narazuvzdornaa bolo uz zhasnute, akurat ze mesiac svietil do izby, cize nebola az taka tma.. videl som tvar, ale nedokazal by som ju identifikovat, takze to nebolo nic hrozne.. keby tam je konkretny xicht ktory je vidiet uplne detajlne tak sa tiez asi poseriem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
raz ked som sa v kuchyni rozpraval s matkou sa zrazu otvorili dvierka na skrinke s hrncami a vsetky hrnce "vyleteli" (ako keby ich niekto vykopol) ... dost sme sa zlakli
@klaudiqaaa hej skleneny skoro ma trafil len som sa instiktivne uhla...
Neda sa proti tomu nic robit proste len zavriet oci, vydrzat a cakat kym to prejde
a asi pred dvoma rokmi sa nam zdrbali z dvoch policiek sviecky a jedna konkretna fotka.. ostatne veci ostali nepohnute a policky su zasadene do steny. vsetko bolo pozatvarane, cize ziaden prievan.
no a nedavno mama zehlila v obyvacke a zapol sa jej dvd player, ktory bol vytiahnuty zo zasuvky.. stalo sa jej to 2x.
atd tych veci sa stalo viacej, ale clovek to casom zacne brat ako samozrejmost. duchov sa netreba bat, oni neublizuju, ublizuju len demoni..
A aj nám sa samo zapínalo DVD..