ani mne nic nesedi,ziadna moznost....a co tak prilezitostne,ked raz za cas idem do mesta,oslavy...ale tie sviatky mi tam vadia...to akoze ked su vianoce, musim byt naliata, ci ako?
dneska som vypil 0.5l vodky a 4 poldeca v krcme z kamaratmi... keby som nepil bola by pakaren.... nesom z klastora zebny som nepil saki SOM SLOVAK !!!!!!!
pijeem stalee ked mam chut.. a ked je prilezitost..uff w poslednom case bolaa kazdy den..ale je to faajn..lebo cim daleej som woci tomu odolnejsiaa..ale asi je to zle..newem neriesim..nic dwolezite.. pre moj tupy mozocek.
aj ked su to dobre moznosti ani jedna mi uplne nevyhovuje jednu som sice oznacil ale no je to neco tak priblizne k pravde....takze takto v piatok som na sracky
a cez tyzden si vypijem pivko a tak...
ak sa pivo považuje za alkohol, tak každý deň... ale keďže podľa mňa to alkohol nie je, tak 1-2x do týždňa... keď sa pravdaže, nerátajú prázdniny... to je zas iný svet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
No tak to je dobrý dôvod, to si zapamätám
a cez tyzden si vypijem pivko a tak...