@husky myslim ze skor si udrzi hodnotu audi ako nejaky peugeot ford atd... Skodu octaviu 2010/5 ked som bral fungel novu tak stala 28500a teraz kupim taku istu vybavu za 10 mono cosi viac pokial by som bral tie iste km co ma teraz.
To je normalne podla mna auto je spotrebny material" a na druhej strane predavat to nemienim ked uz raz kupim tak auto nepredavam neoplati sa to.
@husky tak to bola nova vtedy v plnej vybavicke. Tak auta sa posuvaju v rodine. Teraz ju ma otec a mne je combik na nic momentalne fordika chcem dat bratovy a ja chcem nieco na cestovanie.
@husky 3? nie nie octavia je 2010 , fofo ma uz 14 rokov tušim ale stav ma perfketny no peugeot to je taky šuplik ked niesu po ruke auta a treba čosi surne.
Ide o to ze chcem zmiznut zo slovenska a spoliehat na staršie auto nieje bohvie čo.
@kirk6661 idem akurat odtial vudel som viezol som sa a z istotou ti poviem ze 12tisuc 40k km je blbost... A za 20 ju predam no problem som si istý kvalitna ziadne znamky používania perfektná podom dolozim foto doma
blbost to nieje ale ver si comu chces...a ked si pozrem aj bazarii,tak vidim po kolko sa pohybuju...ja ti nemam dovod klamat ani vymislat si v tomt je to tak ako som povedal a to sa kupovalo na roznavskej v audi v bratislave. audi nieje znacka aby drzala svoju cenu dlho,to plati jedine pri mercedesoch.
@anddy159 ja som ti povedal, načo si sa pýtal to či tomu veríš alebo nie je tvoj problém,kamarat to tak kupil bol som snim a to mi stačí a viem po kolko sa pohybuju tieto auta thats all
@kirk6661 Ked som siel po nu bol som aj v Nitre audi tam je taka ista doslova a je za 21k tak sa mi nechce verit ze by som by som zohnal za 12k a na druhej strane nechcem benzin.
Netvrdim ze ti neverim kupit mohol ale aky stav preco tak lacno aky rok atd... chapes .
Tuto viem ze ma 104k km interier vonia novotou je to S-line a fakt ma nenapadne asi jedina vec ktora by tomu chybala. Proste v plnke
@anddy159 dobre dobre klud kamarat co kupil to auto bolo na leasing,neplatili dotycny zobrali,to auto v reali ma 40 tisic,ale a kupil ho za 12 tisic ako som pisal...a prišiel velky rozdiel ceny vieš,na ročnik ten isty atd...ale ked som pozrel fotky tak je mi jasne on to ma v zaklade vieš,a ako vidim tak tvoja je vo full vybave snad tak mozem povedat,len mi pride velky cenovy rozdiel to je vše kamarat ani navigačku tam nema,fakt cisty zaklad no.
14 - 14 500rocnik nieje najhorsi , vyzera dobre , nema vela km .. tiez som chcel taku istu ale 09 ale pred tristvrte rokom no odvtedy dost sli cenovo dole,nakoniec som si nechal b7cku nechcel som dalej spekulovat a stratit aj na tomto za tri roky od 18stky som mal 3 auta a na kazdom som stratil a najviac na sedme e65, neviem sice aka tam je cena ale ak si ho nechces nechat aspon rok a pol az dva tak to ani nekupuj iba ak sa cenovo oplati
@anddy159 mal si kupit radsej z nemecka ,mas v dobrych stavoch a malokedy natrafis na stocene km nie ako na sk dobre ze kazde druhe auto , a kupis aj za tu cenu ako som napisal ja , a podvozok bude mat asi lepsi kedze slovenske cesty nemozes porovnat s nemeckymi , a napriklad pri frankfurte mas tolko vela bazarov na kazdom kroku ze tam ked som prisiel som nechapal a oco kupil rovno dve auta a chcel povodne jedno,nie vsetky auta mas na internete takze ak si pozres napr. na mobile.de a povies mi ze take nenajdes tak najdes lebo aj tam som pozeral alebo aj v na vlastne oci som videl takze myslim si ze cena aku som napisal je adekvatna , povodne som chcel napisat 15 max 15 500 ale potom som pozrel na internete a pomerne dost sli cenovo dole oproti minulemu roku... ale tak vela stastnych km
Mobile.de som pozeral 2 mesiace a tvrdim ze take tam nebolo sorry bolo za tu istu cenu o 50k km viac a bemalo elektricke sedacky. A toto je tiez dovoz nemecko od minuleho roka oktobra je na sk km su prave servisna knizka sedi overene a vyklepane ani zdaleka nieje myslim ze kupa to bola dobra.
Netvrdim ze lepsie nenajdes urcite hej aj quattro mozno ale urcite za viac ked si priratas registracnu dan preklad atd...
Uz ma nebavilo sediet na ibternete a cakat kedy tam pribudne nejake nove auto na predaj... @rudyyyx
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@patricino no chce 17500 plus dohoda podstate v zahranici som mal zajednanu tuto istú akurat bielu a o 50k km viac a cena stejna
To je normalne podla mna auto je spotrebny material" a na druhej strane predavat to nemienim ked uz raz kupim tak auto nepredavam neoplati sa to.
inak kupit octaviu za 28,5tis to chce chlapa
Ide o to ze chcem zmiznut zo slovenska a spoliehat na staršie auto nieje bohvie čo.
a co takto kupit auto (starsie) mimo Slovenska, ked ho tam chces pouzivat? je vacsia pravdepodobnost pravidelneho servisu a lepsich ciest
Netvrdim ze ti neverim kupit mohol ale aky stav preco tak lacno aky rok atd... chapes .
Tuto viem ze ma 104k km interier vonia novotou je to S-line a fakt ma nenapadne asi jedina vec ktora by tomu chybala. Proste v plnke
A4 2008 rocnik 2.7 TDI 140kw
@kirk6661 tu ju maš a zrovnavaj bordel si nevsimaj to bolo este pri kupe fotene
» plus.google.com/photos/11285177...
To bude preto ten rozdiel pre tu vybavu...
A hlavne leasingove sa predavaju podstatne lacnejsie.
Netvrdim ze lepsie nenajdes urcite hej aj quattro mozno ale urcite za viac ked si priratas registracnu dan preklad atd...
Uz ma nebavilo sediet na ibternete a cakat kedy tam pribudne nejake nove auto na predaj...
@rudyyyx