Ako kedy, teraz nie veľa, lebo mám iné veci na práci a ak tam aj som, nedá sa hovoriť o žraní, potrebujem niekedy prestávku, počas ktorej sa môžem odreagovať myšlienkovo nenáročnou činnosťou, nie som tam na úkor nejakého lepšieho trávenia času.
pred tymito sviatkami asi tak 10 min denne a teraz dokopy (nech nežerem) cca pol hodinu až hodinu, ked sa tu a tam nahodou stretnem s hnisom alebo inym srdcu blizkym clovekom
Ťažko povedať. Keď mám v robote málo zákazníkov, tak som na nete a len si pozerám nové veci, občas niekomu odpíšem. Ale nie som tam stále, len asi dve minúty za takých 15 minút.
Doma ako kedy, väčšinou prídem tak raz za polhodinu, odpíšem na súrne veci a idem preč a prídem za ďaľšiu polhodinu. Medzi tým robím inú činnosť.
A tak "stálo" pri počítači som tak asi dve hodiny... a to už len občas.
Kedysi veľmi veľa, teraz už nie, pretože nemám na to čas. Facebook som znenávidela no Birdz som si obľúbila a na ostatných stránkach ani nie som zaregistrovaná (iba Azet a Skype).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
no TELEFONOVANIE! to je uz ina rec...
Doma ako kedy, väčšinou prídem tak raz za polhodinu, odpíšem na súrne veci a idem preč a prídem za ďaľšiu polhodinu. Medzi tým robím inú činnosť.
A tak "stálo" pri počítači som tak asi dve hodiny... a to už len občas.