=D=D par minut =D sak ked spom dlho mimo niekoho tak ja si zacnem aj sama pre seba vypravat =D=D=D alebo si spievat =D=D=D len nech nie som ticho =D nedokazem to=D=D
Teoreticky veľmi dlho... prakticky neviem ako dlho by sa to dalo - keď potrebujem niečo vyriešiť v obchode, v škole - obvykle to potrebujem riešiť ústne. Keď prídem ráno do práce alebo keď stretnem známeho, zvyknem slušne pozdraviť. Keď som doma, rodičia mi zvyknú klásť otázky. A keď mám niektorý zo svojich psychotických stavov - začnem sa rozprávať sama so sebou.
To je asi ako s otázkou či by som dokázala jeden deň vôbec nič neprečítať - teoreticky áno, ale prakticky sa to za normálnych okolností nedá...
@Fxx poslúchať je také super... nikomu nemôžeš ublížiť svojimi rečami... nemusíš na seba pútať pozornosť.. proste len počúvaš, čo vravia iný, zbieraš informácie a raz ich možno aj využiješ
ja by som asi aj vydrzal kedze byvam na intraku s dost cudnou partou a moc s nimi nenarozpravam tak sa obcas stane aj ze cely den nic nepoviem. niekedy mam uz chut sa zacat rozpravat sam so sebou.
D ..no ja by som vydrzala dost dlho si myslim, lebo ja sa uz dakedy citim jak autista ...proste sedime vsetci doma v kuchyni a kazdy huci a huci ..a ja radsej idem do izby a v tichu sedim .....a to sa dost casto stava....akurat radio mi nevadi ..to moze hucat aj cely tyzden v kuse
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
To je asi ako s otázkou či by som dokázala jeden deň vôbec nič neprečítať - teoreticky áno, ale prakticky sa to za normálnych okolností nedá...
ja to nemusim....
@Ribo aha a s kamaratmi čo?
Ale prečo by som to robil?
@brblaa no tebe sa huba určite cely den nezastavi však?
lebo to by ma ničilo, keby som si len tak nemohla šomrať sama pre seba