ja keď som bývala minulý rok v BA, mala som obdobie vzdoru a odmietala som cestovať na víkendy domov, lebo som neznášala, keď som si musela baliť veci raz som tak mesiac nebola doma. teda bola, ale len na návštevu som išla, na obed a tak
@19 chodila som kade-tade po svete: Brno, Slovinky, Maďarsko... ale zas je pravda, že mama volala každú minútu v nádeji, že jej poviem:
Je mi smutno, idem domov
Mesiac noo 29 dní na liečení v Tatrách. Bolo super z domu mi volali raz za týždeň či netreba peniaze poslať ináč sa vôbec nič nepýtali bol to dobrý oddych
10 dni v talianku, 10 dni v grecku, 10 dni v chorvatsku a zas 10 dni v taliansku a este tyzden v londyne a nejaky vylety s kamosmi len tak... na dovolenky s rodicmi nechodim inac je vzdy so mnou niekto
ako mesiac osm bola bez rodicov ale s inou rodinou..a inak bez jednoho rodica 3-4 roky a bez druheho...ako kedy ..niekedy sa nestretneme doma...a tak...
Bolo to presne 31 dní... od 9.7. po 11.8. to boli prázdniny minulého roku a vybral som sa do Anglicka.. za sesternicou.. bolo úžasne len je to dlhá doba a rodinný príslušníci už pomaly začali chýbať a miestny obyvatelia.. hlavne neter a synovvec trošku boli otravný.. aj my párkrát do vlasov skočili.. ale tak sú to deti.. treba chápať.. na konci pobytu sme si všetci poplakali a išlo sa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
No chodim domov, stale cca kazdy mesiac, najviac som bol mimo asi 2 mesiace.
Je mi smutno, idem domov
dúúúdle
a nebolomi nijak ťažkooo
bo som chodila každy tyžden domov na vikend
ale viem dlho vydržať bez rodiny....ops rodina, nečitajte toto,hej?