Ahojte....chcem sa vás opýtať na marihuanu koľko vydrží v krvi keď som hulil pred 4 dnami a predtým pred mesiacom pretože v pondelok idem na marihuanový test krvi...poprípade ako sa dá mierne odstrániť z tela....nechcem očuť žiadne v moči to ma nezaujíma.
ešte je otázka, či si si dal len joint alebo nasával riadnych žltých fínov
a v krvi sa to drží menej ako v moči, a ja som pri podobnom intervale ako ty mala už po 10 dňoch negatívny test (močový), no mala som cca po mesiaci len také lightik voďáro... ja mám dosť rýchly metabolizmus, ale ak ti môžem poradiť, pi veľa, veľa čistej vody a nejaké ľahké jedlá, potom hlavne veľa ovocia a zeleniny, k tomu si choď zabehať alebo sa bicyklovať, a malo by to byť v cajku
ja by som tieto sračky dovolil, nech sa každy kto ma na to raz a navždy dodrbe na ultimátum a nech mu je potom zle v kuse 5 rokov, čo nebude ani chodiť ani môcť spať a bude mať len vidiny s nejakým herim poterom a podobnými sračkami
Uklada sa v tukoch xize teoretický 3x denne nejak, skac proste spaluj a pot sa jak svina velavtekutin aby si prečistil oblicky a ešte sa traduje že vraj mlieko zaručene pomaha pri najhoršom povies že si fajcil pasivne čiže si bol pri ľuďoch čo drogujú a nadychal sa len. No máš ponaučenie aspoň že sa koli sprostemu jointu môžeš dostať do problémov, stalo ti to za to ???? Mne nejak ani ákohol nechyba sem tam nejaké pivo ale dnešná mládež mi pripada že aj toulen by fetovala len nech sú in
ale holy kkt zatial som tu nevidel ani jednu normalnu odpoved ktora by mu bola na nieco platna.... v prvom rade ti z krvi len tak zistovat thc nebudu, ibaze by si si to zaplatil (80-100e)... a v krvi sa to drzi cca 2 mesiace, v moci 2-3 tyzdne podla toho kolko si mal... ked si fajcil pred 4 dnami tak to testovanie nestihnes nijak oklamat do pondelka ani keby si sa zabil... v pondelok nabehnes, trochu nacvaras do pohara a budu sa ta vypytovat preco fajcis travu, prvy krat to znesies v poho
najkratsie je to v slinach asi tak par hodin max. 1 den. potom v moci to moze byt tak max. 2-3 tyzdne ale zalezi aj od testeru aky je. potom dlchsie je to v krvi asi tak cca mesiac a pol ale urcite nie 3 mesiace ako pisal @sufuriky aj clovek ktory dlhodobo uziva marihuanu a na 3 mesiace prestane a od testujuho po 3 mesiacoch tak v krvi nic nenajdu. najdlchsie je THC vo vlasovom folikule alebo korienku kde moze byt aj 3-5 mesiacov. ale testy s vlasov ti nikto nebude robit lebo je to dost drahe...
nevim ale vim ze to tam je dost dlho inak dnes bolo v spravach ze v nejakom state v USA legalizovali travu nejaky chlap bol prvy zakaznik v obchode s travou tak ho natocili a na druhy den ho vyhodili z roboty amici su proste jebnuty tak ked uz to tam je legalne tak to akoby ho vyhodili za to ze si dal vcera pivo
@dudoo no tak ale keby chcel ist napriklad robit fizla tak nemoze hulit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a v krvi sa to drží menej ako v moči, a ja som pri podobnom intervale ako ty mala už po 10 dňoch negatívny test (močový), no mala som cca po mesiaci len také lightik voďáro... ja mám dosť rýchly metabolizmus, ale ak ti môžem poradiť, pi veľa, veľa čistej vody a nejaké ľahké jedlá, potom hlavne veľa ovocia a zeleniny, k tomu si choď zabehať alebo sa bicyklovať, a malo by to byť v cajku
napodobne, zrejme patriš k tým sračkárom
a ked niekedy nabuchas nejake dievca tak skus to iste, zabera
prepáč, že som za to aby sa mariša predávala v stánkoch a mohli ste tie sračky voľne užívať
lebo su to p.čoviny na NT ako aj to, kto užíva marišu a povie, že to neškodí....
@dudoo no tak ale keby chcel ist napriklad robit fizla tak nemoze hulit
"prepáč, že som za to aby sa mariša predávala v stánkoch"
...vieš že toto je jedna z asi troch rozumných vecí čo som od teba kedy prečítal?