máme nasušené bylinky zo záhrady (mätu a tak) a niekoľko krabičiek so zeleným sypaným
sáčkových asi 4-5, ale to sú nejaké pečeňové, urologické a neviem aké
Moje oblúbené čaje sú bylinkové -rakytník, žihlava, medovka
a zelený čaj a z ovocných mám najradšej škoricovo slivkový
ale vypijem hocičo, hlavne že je to čaj.
Rada by som to spočítať, neskutočne veľa, od sáčkových čajov...sypané..kadejaké bylinkové zmesky made in záhrada
Najlepší sypaný čo som objavila Pretty Woman ( bio rooibos , listy maliny, aróma, puky ruží, kvety pivonky, ruže a sedmokrásky, kúsky jahody a maliny.
momentálne ginko, rooibos, pu-erh, zázvorový, mätový, materiná dúška, vilcacora, šalvia (nie tá divotvorná) , zelený...a obľúbený momentálne Popradský pu-erh na chudnutie s ananásom a mätou
Asi 5 Akoze u nas vzdy sa suseny caj zo zahrad poklada pomaly za nieco vznesene a vzacne ale nikomu sa to nechce robit, cize kym sa jedna krabicka spotrebuje tak vypotrebujeme asi 30 krabiciek z obchodu.
@tommyhot ano predavaju sa aj starsie caje, len tie musia byt kvalitne uskladnene a po ovoreni to vypit do niekolkych rokov a nie otvorene XY rokou este aby to nabralo vlhkost a hned tu mame nie velmi zdravy caj (plesne atd...)
ano niekde som uz videl aj 100rocny caj predavat....
ja mam radsej cerstvejsie caje. inak aj chut moze byt pozmenena po niekolkych rokoch, teda moze byt viac horky a podobne.
@mefistofel vacsina cajov ani neznesie skladovanie dlhsie ako rok. Mam uz vyse roka jeden luxusny kusok z ciny ( » www.birdz.sk/webka/tommyhot/... ) a je citit, ze uz je trochu horky co je vsak pri zelenych cajoch po nejakej dobe normalne. Kazdopadne tym, ze je pu-erh fermentovany (tento proces moze v pripade pu-erhu trvat aj niekolko rokov) tak vekom nestraca na kvalite, prave naopak. Samozrejme ako si povedal, je to vecou hlavne dobreho skladovania.
dost vela nejake tie sackove - urologicky, matu, harmancek, zensky, ginko ... potom vselijake bylinka natrhane - mata, medovka, salvia,lipa, baza, materina duska, repik, harmancek ..velmi vela.. z toho si miesame ako sa nam chce a mate, pu-erh(ak sa to tak pise), ginko, caj optimistov, rooibosy, nejake zelene ---3?, zensky, na akne a tak .. takze dost vela a najviac lubim asi zeleny s medom .. alebo domaci bylinkovy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
sáčkových asi 4-5, ale to sú nejaké pečeňové, urologické a neviem aké
a zelený čaj a z ovocných mám najradšej škoricovo slivkový
ale vypijem hocičo, hlavne že je to čaj.
ale asi viac...
Najlepší sypaný čo som objavila Pretty Woman ( bio rooibos , listy maliny, aróma, puky ruží, kvety pivonky, ruže a sedmokrásky, kúsky jahody a maliny.
najradšej mám jasmínový a malinový s echinaceou, keď som chorá niet nad lipový
ano niekde som uz videl aj 100rocny caj predavat....
ja mam radsej cerstvejsie caje. inak aj chut moze byt pozmenena po niekolkych rokoch, teda moze byt viac horky a podobne.
) a je citit, ze uz je trochu horky co je vsak pri zelenych cajoch po nejakej dobe normalne. Kazdopadne tym, ze je pu-erh fermentovany (tento proces moze v pripade pu-erhu trvat aj niekolko rokov) tak vekom nestraca na kvalite, prave naopak. Samozrejme ako si povedal, je to vecou hlavne dobreho skladovania.
Pu-ehr, Medovka, Levandula
sáčkové šmejdy čo majú ostatný nerátam