@ladydoga@6 domčeku už chýba iba taká prístavba (kôlnička na drevo) do ktorej sa idem hneď teraz pustiť a zajtra pokračovať a prinajlepšom vylepšiť o šindel.
@azizi@12 to bolo takto zhruba pred rokom, pamätám si ja 31.3 dátum, ale je možné že to naše volanie bolo aj 14.3.
Osobne som sa stretol dávnejšie, vlastne tých báb bolo pred tou babou so skypu, ktorá tu už zrejme prestala chodiť (a touto cestou ju pozdravujem a má sa dobre a je zdravá), som poznal aj telefonicky si volal asi s dvoma keď som sa teraz rozpomenul. Chcelo by to viac sa stretnúť naživo. Všetky baby ale boli fajn, neľutujem čas s nimi.
Strašne dávno som bola na birdz stretku, no neviem koľko z tých ľudí, čo tam boli, sú ešte aktívni s nejakými birdzakmi som bola aj na výlete, tí sú tuším tiež aktívni len tak raz za čas
No a teraz, keď som na novom nicku, tak som sa tak vo veľkom nestretavala, lebo veď korona
Ale asi som zahlasovala za zlé číslo, malo to byt trochu viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Mozete aj vymenovat
To mozno chodia aj ti moji dalsi, len som si to nevsimla
1 až 6 ?
A potom su tu este 2 ludia, ktorych poznam aj osobne.
Osobne som sa stretol dávnejšie, vlastne tých báb bolo pred tou babou so skypu, ktorá tu už zrejme prestala chodiť (a touto cestou ju pozdravujem a má sa dobre a je zdravá), som poznal aj telefonicky si volal asi s dvoma keď som sa teraz rozpomenul. Chcelo by to viac sa stretnúť naživo. Všetky baby ale boli fajn, neľutujem čas s nimi.
No a teraz, keď som na novom nicku, tak som sa tak vo veľkom nestretavala, lebo veď korona
Ale asi som zahlasovala za zlé číslo, malo to byt trochu viac