chá nefajčím a som veľmi rada, že som nezávisla lebo pri 5min. prestávke v škole sa môžem kľudne najesť a nebežať 4 poschodia dole aby som si zapálila a potom ďaľšie 4 poschodia hore ...
Ja viem ze aj moj prispevok je OT, ale nedalo mi to
Niektori z vas asi maju nutkanie nieco napisat ku kazdej teme, aj za cenu toho ze napisu hovadinu, ktora nezaujima zakladatela fora, ani nikoho ineho. To znamena asi tolko, ze ked je nejake forum o fajceni, mnozstve cigariet za den a podobne, tak nema vyznam aby 10 ludi napisalo ze nefajci. To je presne ako temy napr. "ktora punkova skupina sa vam paci" A 90% prispevokov je ze punk nepocuvam, a zvysnych 10% o tom ako ide birdz dopice ked su jebnute fora. Moj nazor ze niesu jebnute fora ale jebnuti jedinci ktori prispievaju aj ked nemaju co povedat... a teraz picujte zas do mna
noo tak v priemere ked som vonku a tak asi 10 denne ale ked so doma tak vobec ale 1-2..a proste zapalim si ked mam chut...po jedle a tak...a aj ke d sa snazim prestat..dajako to nejde...
ked som kedysi fajcila tak v priemere 4 denne, obcas len jednu, dve..zalezalo podla okolnosti...a zapalila som si ked som bola vonku proste som mala na to chut tak som si dala..a vydrzat by som vydrzala hocikolko, ide len o to v akom prostredi sa nachadzate, ja kd som nemala cigy tak som bola v pohode..proste som mala chut ale dokazala som vydrzat..vid, prestala som
fajcim 8 rokov. vyfajcim tolko kolko mam chut. a zavisly som hlavne psychicky, potrebujem ten ritual, a ten chutny dym do pluc. ci som fyzicky zavisly na nikotine, to ti nepoviem, lebo som neprekonal este ani psychicku, teda ju ani neprekonavam. fajcenie je dost zbytocne, leze do penazi, cez to vsetko to mam rad...
@barrett počkaj to bude sranda ked budeš prestávať a budeš cítiť fyzickú závislosť po pár dňoch sa ti budú trásť ruky ,v ústach budeš mať sucho a v ústach chuť len na cigu a divný pociť :´( mi hovoril kamarát aj ruky sa mu trásli ako norťasovi
hm.. ja som sa rozfajcila odkedy som na VŠ takze mam vo zvyku tak 4denne, a cca 3 roky som fajcila len sem tam, ze v piatok. A pocity.. hm.. doma fajcit nemozem, a z toho prameni velmi silny pocit radosti, ked idem s5 na intrak, hned ako vystupim z vlaku, zapalim si a vychutnavam. a viem, ze je to hlupe, ale ja s fajcenim nechcem prestat. a VIETE CO ?? PODLA MNA KEBY NIEKTO VYMYSLEL BEZNIKOTINOVE CIGARETY, PRESLO BY NA NE MNOHO FAJCIAROV. lebo ako hovori @barrett je to ritual.
Boli casy ked som sfajcil hoc aj dve skatulky 20ky za noc boli casy ked som nemal tyzden cigu nepovazujem sa za zavisleho na nikotine ci som fajciar to newem lebo fajcim fakt nepravidelne no ale tak bezny den za triezva asi 3 - 4 - 5 newem neratam to bavi ma fajcit ked som najebany ked som zhuleny natripovany proste ked som v pici tot vse =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a viem ze si mam zapalit ked ma zsvrbi v riti
a bez cigarety vydrzim tak zo 2 polroky, ale....
ja neviem
fajčím už intuitívne
záleží od činnosti, ktorú práve vykonávam
FUJ, HNUS, BLEE, GRRRC
není mi super?
Fajcim,ked mam nato chut. Ked pijem, chuti mi to az prilis.
KEd premyslam rad si zapalim,len tak pre pokoj.
Ked sa ucim,tak ako prestavku na precistenie hlavy.
Cigareta mi pomaha uvolnit sa.
Vydrzim uz len malo,par dni. Zvykol som si.
ale ked som zase s kamosmi v bare,tak to ide to stiahnem aj 10-12 za vecer...
@peter_piper - trapny prispevok
@lucka511 - skus si pozret ze tato tema je pre fajciarov
@haluz777 - dalsi negramotny
@poldotuner - detto
@spekacik - ked fajcis 0 asi niesi fajciar ze
@simonas - skus citat nabuduce
Ja viem ze aj moj prispevok je OT, ale nedalo mi to
Niektori z vas asi maju nutkanie nieco napisat ku kazdej teme, aj za cenu toho ze napisu hovadinu, ktora nezaujima zakladatela fora, ani nikoho ineho. To znamena asi tolko, ze ked je nejake forum o fajceni, mnozstve cigariet za den a podobne, tak nema vyznam aby 10 ludi napisalo ze nefajci. To je presne ako temy napr. "ktora punkova skupina sa vam paci" A 90% prispevokov je ze punk nepocuvam, a zvysnych 10% o tom ako ide birdz dopice ked su jebnute fora. Moj nazor ze niesu jebnute fora ale jebnuti jedinci ktori prispievaju aj ked nemaju co povedat... a teraz picujte zas do mna
to sa asi da povazovat jak 1 ciga
inak fajcim tak nepravidelne mozno raz za tyzden 2 cigy
intuitívne
deň možno, možno aj viac, ale nemám sa prečo a pre koho obmedzovať