sladkosti? ani nie... marsky, lionky atd - ble. sem tam horalka, alebo mila... ale najradsej horku cokoladu s medom, chalvu, malo sladeny BB puding, halvu...
inak sladkosti nejem, len tak prilezitostne tatranku, horalku alebo ten matovy kexiiiik... to je vonco. a sem tam dajaky kolacik ked ide okolo a ma hlbnoku depresiu ze ho nik nechce zjest
taaak no ne moc bo mam dojebane zuby : D ale tak sem tam si slahnem nejaku dobreu horku cokoladu : aaa ete je dobre normalne kakavko ale inac bezne rozdavam keksiky s kole a vymienam ich za poradne jedlo abo za ovocie :d
Musím pochváliť anketu, prinútilo ma to zamyslieť sa kolko toho zjem za týždeň
Vyrátal som si že na 100% zjem za týždeň 1702 gramov sladkostí a to som rátal iba dva druhy sladkostí, ktoré jem každý deň pravidelne. Takže toho zjem možno aj 2 kg za týždeň.
malo tam byt 600-900 ..ale niekedy mam taky tyzden ze zerem len sladkosti...a dakedy ze skoro vobec...ked si nedam ani jednu sladkost tam vydrzim uz cely den alebo viac dni..ale ked uz si dam v jeden den, tak uz potom kazdy dne ...takze sa to strieda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a rata sa aj cukor v kave lebo ak ano to budu enormne cisla
inak sladkosti nejem, len tak prilezitostne tatranku, horalku alebo ten matovy kexiiiik... to je vonco. a sem tam dajaky kolacik ked ide okolo a ma hlbnoku depresiu ze ho nik nechce zjest
ani cukor v káve.
Vyrátal som si že na 100% zjem za týždeň 1702 gramov sladkostí a to som rátal iba dva druhy sladkostí, ktoré jem každý deň pravidelne. Takže toho zjem možno aj 2 kg za týždeň.