@aguri500 ono treba si najprv zadefinovať čo je to aktívny používateľ?
Aktívni používatelia sú takí, ktorí chodia na web, čiže nemusia robiť všetko, stačí teoreticky, že odpisujú na TS-ky, alebo čítajú blogy (ale nekomentujú ich), alebo niečo kukajú, ale sami nerobia žiadnu aktivitu. Takých je oveľa oveľa viac, než sú možnosti v ankete.
Počul som raz také "internetové príslovie", že na jedného tvorcu obsahu pripadá 10x viac tých, čo na obsah nejakým spôsobom zareagujú a ďalších 100x viac, čo obsah len skonzumujú, bez toho aby niečo okomentovali.
V ankete nemôžem hlasovať, lebo je tam málo núl (ako na konci čísla)
@tomas mna zaujima ta kateroria uzivatelov ktora aj tvori blogy alebo diskutuje vo fore proste nie len pozera co vytvorili ostatni.lebo na to aby som len cital co je tu nove ani nemusim byt zaregistrovany...no a podla mna takych uzivatelov ktori na birdzi nieco pisu nejako ho zveladuju nie je vela.kolko je uzivatelov ktori majú najvyssi status???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
cca 20-25% je aktívnych zo všetkých zaregistrovaných to bolo pred 2 rokmi v lete
Tak si to prepočítaj.
Aktívni používatelia sú takí, ktorí chodia na web, čiže nemusia robiť všetko, stačí teoreticky, že odpisujú na TS-ky, alebo čítajú blogy (ale nekomentujú ich), alebo niečo kukajú, ale sami nerobia žiadnu aktivitu. Takých je oveľa oveľa viac, než sú možnosti v ankete.
Počul som raz také "internetové príslovie", že na jedného tvorcu obsahu pripadá 10x viac tých, čo na obsah nejakým spôsobom zareagujú a ďalších 100x viac, čo obsah len skonzumujú, bez toho aby niečo okomentovali.
V ankete nemôžem hlasovať, lebo je tam málo núl (ako na konci čísla)