@nathalicatko lenže mne neverili rodičia že vydržím hrať tak mi kúpili shit.. a mi sľúbili elektriku keď bude dom.. ale tak už vidím ako z toho nič nebude.. no čo, nemôže sa človeku splniť všetko
@nathalicatko heh , aj ked poznam jedneho chalana co hra na altku
no , tiez som uz dlho nevidel cloveka co nema rad techno , neuveritelne
no tak rozne : pop-punk , punk-rock, nejake velmy depresivne veci ci ani nemaju pomenovanie , rock ale nie nic ako ACDC , jazz , blues atd... ty ?
uz skusal par nastrojov ale na tomto , nechcem aby to znelo ze sa chvalim ale ucitel mi povedal ze taky ton este nepocul ... cize , asi na tom mozno aj nieco bude...
skutočne? tak to bude nejaký ojedinelý exemplár...
to vieš, zasiahol antitechno osud.. ja milujem rock a všetky jeho obdoby...či už alternatívny rock, alebo punk-rokv, všetko.. ale za to si rada vypočujem aj vážnu hudbu (nesmej sa!), ale skôr v modernom ponímaní.. čo z duše neznášam je techno, hip-hop a kadejaké takéto "ultramoderné" pazvuky..
to nie je chválenie! iba prízvukovanie kvalít...a ak je to tak, ako hovoríš, klobúk dolu pred tebou... určite z teba niečo "vyrastie"
@nathalicatko Moji rodičia sú kapitola sama o sebe. Nahovoria si že ma to nebude baviť a potom o tom presviedčajú aj mňa, aj keď to nie je odôvodnené. A nakoniec keď mi ju kúpili tak som na nej hrával 6 hodín denne.. takže tak..
a keď raz budem mať prostriedky neviem či si to kúpim.. chcem mať rodinu a mojej priateľke by sa to podľa mňa nepáčilo a kľudne sa toho vzdám, sú dôležitejšie veci..
@55 ale u mňa je to asi podobne, takí, čo sa rozumejú mi vravia, cvič cvič... takí, čo sa nie, hovoria, wááu, ty tak vieš hrať? takže asi sa skôr zaradím ku klaviristom, to by už bolo viac oprávnené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
raz som zvažovala jeho kúpu a nahlásenie ako hlavného predmetu na ZUŠ-ke, no vyhrala moja milovaná gitarka...
a aj ty hras na saxik ked si zvazovala jeho kupu ?
techno mi tu nespomínaj, lebo ma z neho mrazí! fujky!
nie, bohužiaľ nehrám...ale chcela som, veľmi...no ako vravím, vyhrala gitara, ktorej som sa plne venovala...
vitaj v klube ... nenavidim techno a podobne sracky...
gitara je tiez fajna , ale mne bol saxik uz od narodenia sudeny ...
konečne niekto, kto nemá rad techno!!! to je taký dobrý pocit... a čo počúvaš?
veru, sú také prípady, keď je niekomu doslova od narodenia súdený nejaký nástroj... som rada, že si si našiel niečo také, čo ťa naplnilo
@juro92
to je pravda...hm, veď vedel by si si predstaviť jazzový koncert bez saxíku? veď na také by som ani nešla..
no , tiez som uz dlho nevidel cloveka co nema rad techno , neuveritelne
no tak rozne : pop-punk , punk-rock, nejake velmy depresivne veci ci ani nemaju pomenovanie , rock ale nie nic ako ACDC , jazz , blues atd... ty ?
uz skusal par nastrojov ale na tomto , nechcem aby to znelo ze sa chvalim ale ucitel mi povedal ze taky ton este nepocul ... cize , asi na tom mozno aj nieco bude...
ale teraz vážne....ceny už aj pomerne kvalitných gitár išli dolu, takže sa neboj....raz sa ti sen určite splní a budeš vlastniť skutočne dobrú gitaru
@matus123
skutočne? tak to bude nejaký ojedinelý exemplár...
to vieš, zasiahol antitechno osud.. ja milujem rock a všetky jeho obdoby...či už alternatívny rock, alebo punk-rokv, všetko.. ale za to si rada vypočujem aj vážnu hudbu (nesmej sa!), ale skôr v modernom ponímaní.. čo z duše neznášam je techno, hip-hop a kadejaké takéto "ultramoderné" pazvuky..
to nie je chválenie! iba prízvukovanie kvalít...a ak je to tak, ako hovoríš, klobúk dolu pred tebou... určite z teba niečo "vyrastie"
@matus123 Saxík?
Hoď nejaký videoblog, kde hráš pls.
a keď raz budem mať prostriedky neviem či si to kúpim.. chcem mať rodinu a mojej priateľke by sa to podľa mňa nepáčilo a kľudne sa toho vzdám, sú dôležitejšie veci..
tak nevravím, že máš za gitaru vysoliť tisícky eur... ale tak rozumne... a neviem či existuje žena, ktorej by sa nepáčil chlap s gitarou v ruke
ja mam tiez rad klasiku , ale na verejnosti to nehovorim , ludia sa mi obcas smeju
tak ja nemam vo zvyku klamat , tak dik
@hippiechick raz urcite nieco sem hodim momentalne aj tak nemozem hrat , spadol som na ruku a poriadne to boli ....
to určite má..
ja to už ani neskrývam...načo? keď sa niekto verejne prizná k technu, toto je slabý odvar..
tak potom ti s istotou môžem povedať, že to niekam dotiahneš..
vďačne..
tak urcite ze lepsie nez techno
tak to dufam , lebo , nic ine mi nejde
všetko je lepšie než techno....
a načo by ti išli aj iné veci, keď saxík ti je súdený? prenechaj aj nám, menej talentovaným nejakú možnosť na zamestnanie a slávu..