@hsjklaop Dá sa povedať, že denne (okrem dní, keď škola vôbec nie je , lebo každé ráno vstanem, idem na vlak a keď skončia prednášky a semináre, idem zase na vlak a domov .
menej ako hodinu. Dochadzam 10 km, co je 15 minut, lenze napriklad dnes siel bus hodinu, lebo doprava bola zase v «» Na Svk som dochadzal rovnako busom, ale bez meskania. Je to otravne, ked musim este na zastavku utekat 10 minut, na jednu druhu, ze aj ked meska, neda sa len tak prebehnut, ked meska bus, ludi je von nasratych viac ako komarov v lete.
záleží to od rôznych faktorov, ak ma práca baví, chcem ju robiť a mám auto, tak mi nevadí cestovať hodinu
ale osobne to neviem ešte posúdiť, kedže žijem v centre a zatial som všetko mala blízko
Do mojej novej krasnej prace to mam cca pol hodky - najprv metrom a potom este kusok busom. Teda dnes ma sefova bola zobrat od metra. Krista boha, strasne dufam, ze si ma tam nechaju! 0_0
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
boli casy ked som dochadzala 71km
ale osobne to neviem ešte posúdiť, kedže žijem v centre a zatial som všetko mala blízko