Neznášam čokoľvek, čo je s kapustou a ani kapustu samotnú. A knedle (aspoň tie klasické), tiež nie, chutí mi to asi ako papier. Teda, tak si asi predstavujem, že by chutil vlhký papier Ale viem, že som jedna z mála, skoro každý, koho poznám, to má rád
@pubertslatinocelny ja som schopná spásť ohromné množstvo jedla, hlavne preto lebo mám evidentne narušený receptor hladu a nasýtenie cítim s dvojhodinovým oneskorením
@pubertslatinocelny nie, lebo trocha si dám, nejako to zajesť treba
ale fakt úplne to najnevyhnuteľnejšie množstvo
@skvrnka to potom jedine babkine, tie tak často nemám
ale stále som pobúrená z toho, ako môže niekto chcieť zjesť toľko knedle dobrovoľne, veď to je tak pol kila zrecyklovaných rožkov, keď sa už prežrať, tak niečim lepším
@mielikki neviem si predstavit, ze by si odmietla nase domace noky. Male gulky asi ako detska past, na povrchu nadherne vlhke, vnutri suchsie s plnou vyraznou zemiakovou chutou, rozplyvaju sa na jazyku...
A ano. Som hladna.
@mielikki Tiež nemám rada knedle, tak aspoň tu nie som jediná Tie obyčajné vôbec a zemiakové keď si dám raz za rok ku kačke v reštike, tak zjem, ale viem si predstaviť aj lepšie prílohy
rada si robim vegan segeedin a jedavam ho s dvomi zrnieckovymi kockami z lidla a to iste plati aj k svieckovoej ja viem ze rpeco sa to vola svieckovoa alee ja zboznujem tu omacku strasne moc DD
Knedlu nejem vobec, max. raz do roka aj to prehanam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nemám veľmi rada knedle
@mielikki vyzniem rozmaznane, ale iba ak domáce
ale fakt úplne to najnevyhnuteľnejšie množstvo
@skvrnka to potom jedine babkine, tie tak často nemám
ale stále som pobúrená z toho, ako môže niekto chcieť zjesť toľko knedle dobrovoľne, veď to je tak pol kila zrecyklovaných rožkov, keď sa už prežrať, tak niečim lepším
a keby aj, zemiaky si viem predstaviť pripravené lepšie, rožky detto
A ano. Som hladna.
After all this time.
Always.
Ale ak mi dáš na výber medzi tým a jedlom, čo nie je príloha...
Knedlu nejem vobec, max. raz do roka aj to prehanam.
ale ta omaaaaackaaaaa
Áno, prišiel som sa pochváliť