čo? ludia vy nemávate organizmy? vy ste teda dobrí luzri! ja som rpežila už hrozne vela organizmov.. aj som ich pochovala.. hlodavce mi umierali ako na bežiacom páse.. kvetinky, žabky... fu... organizmov a organizmov!
37 - kokos, ani tu nedas pokoj? hm, ale ked by som na chvilku nieco take pripustil, tak to vlastne nebol moj organizmus, to bol niekto iny, takze... ale nie, to je blbost
39 - v kolkych diskusiach sa to este zvrhne na nasu polemiku o nabozenstve a buducom zivote?
Heh, ja som len zvedavy, jak budes potom kukat, ze dopazee (oops, pardon, doritiiii ), uz mi to je jasneeee, ze to bola blbost, takto je to lepsieee, Boze, ty si super, ze si to tak vymyslel
Dungeo - lenze inkarnaciou sa neoznacuje vecnost, tak si trochu mimo...inkarnacia je tvoj momentalny zivot, ktory podlieha karmickym zakonom...reinkarnacia je zas prechod z jednej inkarnacie do druhej...neviem co ti tak neda spavat ta reinkarnacia, vobec sa to neodporuje s bohom, az na to, ze sa budes mozno citit sklamany, ze neexistuje nebo ani peklo, ale spolocne miesto pre vsetkych...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
asi nechapem
ale pri sexe? to sa este asi ani nestalo
ORGAZMUS 334x
Ja som si tu haluz v nazve najprv ani nevsimol, az teraz ked citam niektore komenty tak sa cupujem.
Ale aby som len netrepal a odpovedal.
Organizmus som zatial prezil viac ako 69 krat, ale po tom co vypotil tvoj organizmus tuna, mal som na male ...
inac v nazve mas chybu ..mozno aj dve
Potom to udiera na tie mozgove zavity
Heh, ja som len zvedavy, jak budes potom kukat, ze dopazee (oops, pardon, doritiiii ), uz mi to je jasneeee, ze to bola blbost, takto je to lepsieee, Boze, ty si super, ze si to tak vymyslel