@petriiik ináč, ale to je nevýhoda lebo my, ničitelia ženského pohlavia toho musíme mať viac na (v) sebe jedine keby si zjedol moju lásku, to by si mal ty naviac alebo keby si nejaký chlap napchá tampón do riti prepáč, že tu takto filozofujem, aj keď to neviem a tebe sa to ukazuje v tvojom birdzi
takže definitívne číslo je.... sakra, ja viem počítať len do 2 :´(
3 ks oblečenia, 2 ks obuvi (ak sa to počíta osobitne), čelenka, okuliare, keď už Strangelady načala tému, tak aj tampón; lak, očný tieň, linka, maskara..pff, 12?
@petriiik ale ja stále neviem, aký kus oblečenia! si! myslím stopercentne vážne a keby si ma tak nerozosmial, tak by som ti aj napísala, že som úplne vážna
@petriiik nie :´( aj čo s matkou chodím na nákup, tak buď do nejakej tej budovy, kde je nasraných tristo obchodov, alebo do Kauflandu musíme ísť do toho Tesca a aj ukradnúť ten vozík...
slipy ponozky sustaky tricko servitok a okuliare . takze 6 no a v ruke drzim pero s ktorym pisem na dotyk. mobile tento prispevok ale to sa asi nepocita
jaj a este vonavku som mal takze 6/7 lebp stale nwm ci ssa pocita to pero na dotykovy mobl co som drzal v ruke vtedy ,,,hm a teraz mam zas aj zapalovac vo vacku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
124 komentov
2 kusy oblecenia.. 2 laky naraz.. naramok.. jeden roztahovak.. jeden tunel.. a 2 nausnice este
dva kusy oblečenia, dve náušnice, pierc, náramok, prsteň
takže 12
takže definitívne číslo je.... sakra, ja viem počítať len do 2 :´(
ale počkať, v ušiach mám 5 zicheriek :/
fakt sa musím naučiť lepšie počítať...:´(
42
keď zvážim, že som stále v pyžame, je to celkom veľké číslo
a to ako ponožky mám rátať oddelene?
0