Ja som si zatiaľ nikoho nezablokoval. Mňa si blokol predseda strany SOLO , jeden ktorý bol v detstve asi šikanovaný, a najväčší fariz...ehm..kresťan. A na túto tému si dávam smutné, podporte ma, dajte tiež "smutné".
a na kzdeho jedneho som mal urcity dovod (nikdy to nebolo len take hvilkove zavahanie, vzdy to malo dlhodobejsiu dohru) cize ma to nemrzi..
a ludia co si blokli mna si so mnou nerozumeju alebo im priamo prekazam ja a teda mi vobec nevadi ze si ma zablokovali pretoze by som si snimi aj tak nemal co povedat .. cize je mi to uplne jedno
@8
ak nechcem trpieť nejakého konkrétneho somára, ktorý vyrýva pod príspevkami a jediné o čo sa snaží je tvoja spätná reakcia aby sa mohol naťahovať, vypravdovať, nadávať atď, tak blokovanie mi proste príde asi najvhodnejšia možnosť...nevidím dôvod vysvetľovať debilovi, že je debil...a už vôbec nie som ten typ, ktorý by sa s ním vypravdoval a márnil svoj čas, kedže vo väčšine prípadov ide len o internetovú socku, ktorú by som v reale nestrpel ani sekundu a zvesil dole ako lampu
ja suhlasim ale obcas ta vytoci take to drble komentovanie tvojej osoby uplne odveci na tvoje prispevky v statusoch obcas nemas naladu si citat bulsity na svoje veci @wewo
Ja nikoho a mna mali mozno 2 ludia aj to bolo take ze mi neukazalo moznost reagovat cize ocividne to bol blok a neviem ani kto to bol uz lebo ani vtedy som si nepamatala za co by to mohlo byt ani ci sme sa niekedy vobec rozpravali
ja neviem. Ale viem že mám bloknutých asi 1-2 ludí .... jedneho určite a to #stafilokokonamyslenuvulgarnuženusvelicetažkouškolouasiq999999
a potom možno toho rusofila čo som sa tu sním kedysi hádal. Ale to neviem naisto, lebo to sú takí sezónny, velice originálny trollovia.
Ja blokujem jedného, neviem už ani koho ale bol to kkt určite
A mňa blokuje bývalý, lebo som ho tu rada odpálila vlastne nie, napísala som mu dačo v takom, že ako sa nosí jeho terajšej (už asi bývalej) frajerke tričko, ktoré dostal odomňa len ako vtípok a nasralo ho to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a na kzdeho jedneho som mal urcity dovod (nikdy to nebolo len take hvilkove zavahanie, vzdy to malo dlhodobejsiu dohru) cize ma to nemrzi..
a ludia co si blokli mna si so mnou nerozumeju alebo im priamo prekazam ja a teda mi vobec nevadi ze si ma zablokovali pretoze by som si snimi aj tak nemal co povedat .. cize je mi to uplne jedno
a blokuje ma sisi, viac neviem
A mňa blokuje 1, pokiaľ viem... V podstate mi je to jedno, ak má pocit, že má na to dôvod, tak budiž.
ak nechcem trpieť nejakého konkrétneho somára, ktorý vyrýva pod príspevkami a jediné o čo sa snaží je tvoja spätná reakcia aby sa mohol naťahovať, vypravdovať, nadávať atď, tak blokovanie mi proste príde asi najvhodnejšia možnosť...nevidím dôvod vysvetľovať debilovi, že je debil...a už vôbec nie som ten typ, ktorý by sa s ním vypravdoval a márnil svoj čas, kedže vo väčšine prípadov ide len o internetovú socku, ktorú by som v reale nestrpel ani sekundu a zvesil dole ako lampu
Mňa má neviem koľko ľudí, minimálne Lacius a Sisi.
s nikým som sa nedostal do konfliktu alebo čo..
a potom možno toho rusofila čo som sa tu sním kedysi hádal. Ale to neviem naisto, lebo to sú takí sezónny, velice originálny trollovia.
Každý normálny človexi blokuje aspoň 1 čuráka.
Pár ľudí ma má bloknutého, hold som fanatik a tom im prekáža...
Keby všetci ľudia blokovali očividných trollov, hneď by mal tento portál vyššiu úroveň!
A mňa blokuje bývalý, lebo som ho tu rada odpálila vlastne nie, napísala som mu dačo v takom, že ako sa nosí jeho terajšej (už asi bývalej) frajerke tričko, ktoré dostal odomňa len ako vtípok a nasralo ho to