@bebekex mňa ani nenapadlo ich rátať, až teraz ako som založila anketu, som si povedala, že idem ich porátať j ja teda potom som povedala frajerovi, nech tipne, koľko ich máme... a on že "12? 15? 20?" som zvedavá na tvoje číslo, fakt to skús porátať potom
@bebekex ja som zelenočajová, práve teraz pijem klasiku Senchu, ale ešte mám rada tiež klasiku Lung Ching, Gyokuro, Genmaichu, z čiernych Lapsang Souchong (ktorý väčšine ľudí smrdí, ale mne vonia), biely Shou Mee, Oolong Milky...
Vlastne nepijem len ovocné a rooibosy, tým neviem prísť na chuť :/
ochekujem to.dikes
z toho si nic nerob, ovocne nepijem ani ja vobec
ja zas tym mliecnym neviem prist nachut akosi
ale najhorsie co som kedy pila, bol udeny caj. ak sa lubis, neskusaj nikdy
@bebekex ale nie si jediná, ktorej nechutí, väčšina nad ním ohŕňa nosom už v nepripravenej podobe, nieto ešte keď si ho zalejem ale zato Lapacho musím teda vyskúšať, to som nemala ešte nejaké ďalšie odporúčania?
fuu,no ty toho poznas viac,tak asi uz nista. este mi napadla biela opica,co je fasa
(a pocuj-genmaicha to je ten,ktory chuti trosku ako prazena ryza? )
lebo to som uz pila mam pocit,ale nepamatala som si musim si to dat zase niekedy..ale akoze az tak silne to nebolo po tej ryzi tak nvm. ptm ked skusim zvysok co si pisala,tak ti spisem svoje dojmy
asi 30 vrecúškových čajov, z toho asi 3-4 otvorené ( dva rôzne si nosím do roboty + dva rôzne na ráno )
a asi 20 sypaných, z toho otvorené asi 4, najoblúbenejšie je asi Maté Rio Grande alebo Rakytník
Mám ich preto toľko, lebo si robím zásoby zo SR, na Slovensku je veľký výber čajov, aj všelijakých bylinkových, takže tu mám žihľavový, fenyklový, dubový, šípkový, harmančekový.... tu v UK kúpim z toho možno ten harmanček , slabý výber + vyššie ceny
Vidis dobry napad mame doma plno cajov ci uz kupovanych alebo domacich z roznych byliniek z listov a podobnych dobrot a pijem kazde rano taky aky mama uvari
6+ neviem presne... nepijem ich denne, ale povedzme že niekoľkokrát do týždňa. mám zelený s broskyňou, čierny, šípkový, ananásovo-hruškový, slivkovo-škoricový, bylinkové čaje (na rôzne choroby) a tak
Teraz mam zelene a ovocne nakradnute z prace a este Earl Grey. A asi nejake sypane podostavane darom.
Vacsinou este mam doma matovy, harmancekovy a sipkovy.
Tie nepovzbudive pijem na nesladke dochutenie vody, zeleny rano Ku kave (ehm ) a cierny s mlieckom dvakrat denne teraz.
Pijem caj na zmiernenie hladu primarne.. To znie mega anorekticky omg ale mam velmi velmi rozhadzany pocit hladu a v podstate 10 hodin denne som akoze na smrt hladna, nech zjem cokolvek, tak plnim zaludok takto.
milujem caje, najradsej mam asi matovy, bazovy a lipovosalviovy. volakedy robila jedna znacka caj ktory sa volal ze "inspiracia zmyslov" ten bol uplne top a oni ho prestali vyrabat
A ked ich rada striedam ale stale pijem matovy je co? my mame riadnu zasobu dovolim si tvrdit ze sa to splha k tej 30tke mozno viac aj napriek tomu ze som pred par mesiacmi tam robila poriadok...len asi to nespocitam lebo obcas mama tie ovocne vrecuskove ked ich je malo po krabickach smari do jednej...pripadne tam su este aj take co mame po jednom a este sypane cize neviem... Uz nie som taky cajickar mimo cajovne ako kedysi ja pijem hlavne matovy ostatni prvy (zvycajne ovocny) co pride..a v cajovni aj tak najviac lubim mliecne ale ked ich robia len v mlieku nie aj s vodou
@darkestangel takze konecne som sa k tomu dostala a naratala som 38 sama som prekvapena,lebo presne ako si pisala,ze ani to nevyzera ze ich tam tolko je. ale neratala som do toho taku krabicu vsakovakych druhov ovocnych, lebo to tu na byte zostalo po predoslich obyvateloch a my to nepijeme.
asi by som to mala darovat dalej niekomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
aaa z byliniek harmancek
tolko asi ani my nemame,ale pre tu srandu to spocitam,ked pridem do BA
Vlastne nepijem len ovocné a rooibosy, tým neviem prísť na chuť :/
z toho si nic nerob, ovocne nepijem ani ja vobec
ja zas tym mliecnym neviem prist nachut akosi
ale najhorsie co som kedy pila, bol udeny caj. ak sa lubis, neskusaj nikdy
Vacsinu som rozdal. Nepijem caj, max cierny, zeleny, matovy...
(a pocuj-genmaicha to je ten,ktory chuti trosku ako prazena ryza? )
a najradšej mam biely (bez prichute), hruškovo-čokoládový, slivkový a bylinkové mixy
a asi 20 sypaných, z toho otvorené asi 4, najoblúbenejšie je asi Maté Rio Grande alebo Rakytník
Mám ich preto toľko, lebo si robím zásoby zo SR, na Slovensku je veľký výber čajov, aj všelijakých bylinkových, takže tu mám žihľavový, fenyklový, dubový, šípkový, harmančekový.... tu v UK kúpim z toho možno ten harmanček , slabý výber + vyššie ceny
Vacsinou este mam doma matovy, harmancekovy a sipkovy.
Tie nepovzbudive pijem na nesladke dochutenie vody, zeleny rano Ku kave (ehm ) a cierny s mlieckom dvakrat denne teraz.
Pijem caj na zmiernenie hladu primarne.. To znie mega anorekticky omg ale mam velmi velmi rozhadzany pocit hladu a v podstate 10 hodin denne som akoze na smrt hladna, nech zjem cokolvek, tak plnim zaludok takto.
asi by som to mala darovat dalej niekomu