jedny converse, jedny culty, jedny cinany a teraz mi mama kupila baleriny a aj tie su mi male, lebo idem na svadbu a nemam formalne topanky.. a na moju mega nohu ani zenske cislo nemaju >_______>
a strasne ma serie ze mam tak malo veci ze sa nemozem ani nijako zladit, ale hadzem na seba to co mam..
Nechce sa mi ich počítat ALe cca tak 13párov tenisiek,3xbalerinky,také jesenné boty asi 2je,zimne take chlpaté,asi 3je čižmy zimné ,dvoje crocsy,a tristopädiesiat flipflopov mam rada topanky
na topánky si moc nepotrpím, mám len botasky a potom sandále aby som mala čo dať k sukni a ešte mám aj jedny vyššie topánky ktoré som mala na sebe asi len trikrát
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
jedny converse, jedny culty, jedny cinany a teraz mi mama kupila baleriny a aj tie su mi male, lebo idem na svadbu a nemam formalne topanky.. a na moju mega nohu ani zenske cislo nemaju >_______>
a strasne ma serie ze mam tak malo veci ze sa nemozem ani nijako zladit, ale hadzem na seba to co mam..
fuh počkať ja mám veľa ups
kolieskové korčule, čižmy do vody