0, pretoze ked ma niekto nahodou poziada, tak ho neprijmem. Aj keby to bol Putin, alebo miss universe. Svoje záležitosti riešim ako prídu. Nenechávam si tam svietiť upozornenia správy žiadosti ktoré ignorujem. Udivuje ma ako to ľudia môžu robiť, asi majú v sebe toľko ignoranstva alebo namyslenosti zo záujmu.
odkial seci mate tie fejky a setko? ja mam len dvoch v purgatoriu - jedna je rodinna prislusnicka, kvoli ktorej sa mi nechce nastavovat si svoje sukromie nejak extra, a keby videla moje prispevky, tak by asi umrela; a druhe je jeden debilny Roman z birdzu, toho obcas zmazem, obcas potvrdim a potom zmazem, a on sa furt dajak vrati
@kaiserchief1 lebo fesi by chcel so mnou riesit financne sluzby : ) @Drazoal vela spravi ci si aktivny v diskusiach... casoch ked som sa vyjadroval takmer na kazdy prispevok, ktory sa mi zobrazil (nuda na prednaskach) tak som mal denne 3fejky
@obivankenobi tak ja sa dost zapajam tiez ale teda mam tiez nastavene, ze si ma moze pridat len niekto, kto ma so mnou spolocnych kamosov, tak asi to pomaha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
z toho asi 3 fejky
a mam relativne anonymny fb
keby som mnohé neodstránila, tak by ich bolo o dosť viac
@Drazoal vela spravi ci si aktivny v diskusiach... casoch ked som sa vyjadroval takmer na kazdy prispevok, ktory sa mi zobrazil (nuda na prednaskach) tak som mal denne 3fejky