0 už nie som na facebooku je to prijebaná západná pičovina, nič tam nerobím len mínam elektrinu a ničím chrbticu a nič nerobím dpč raz za hodinu pár písmeniek...
A nevyhovárajte sa že 50 ludí je pre vás vela len vy závidíte tým čo maju 8 000 a vy neviete nahnať tolko tak hovoríte že akože ani nechcete mať tolko...
@rayennn povedala by som,že si robí srandu skorej a presne ako hore napísala nejaká holčina,človek nikdy neviečo bude kedy potrebovať .. a okrem toho, je milé mať spojenie s ludmi,na ktorých nemám číslo... to ako vplýva fb na váš život je subjektívne.. Ako vychytávku by som to nemenila s ničím
@mixelle Povime nevýhody FB:
1. mína elektrinu
2. ničí mládež
3. ničí chrbticu
4. je brutal návykoví
5. zhorsuje známky ak tam decká trávia celý den
6. zhorsuje kondičku, lebo jak hovorís čosi potrebuejs, napíses, ak by si nemala FB, musís ísť k tej osobe osobne a aspon by si sa hýbala....
7. je prijebane spravení
8..................
9...........................
10...................
11..................
12.13.14.15.16.17.18.19.20....................................................................
Do 150, a to som si veľa ľudí odstránila, napr. nemám tam spolužiakov zo základnej ani strednej školy, pretože kamarátov a kamarátky mám mimo školy a pod. ...
64 a pravidelne si píšem len asi s so siedmimi, nepravidelne s ..do desať. takže cca 17 použiteľných kontaktov + 1 pravidelne nepravidelný, koho ani v priateľoch nemám
93. co je celkom malo na to, kolko ludi realne poznam... ale mne to pripada aj vela, s kolkymi ludmi nekomunikujem, nestretavam sa... len nejak nemam srdce ich zmazat... no kludne by som to dala aj na dakych 50 si myslim, keby to fakt preriedim a povyhadzujem tych, co mi ich netreba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
1. mína elektrinu
2. ničí mládež
3. ničí chrbticu
4. je brutal návykoví
5. zhorsuje známky ak tam decká trávia celý den
6. zhorsuje kondičku, lebo jak hovorís čosi potrebuejs, napíses, ak by si nemala FB, musís ísť k tej osobe osobne a aspon by si sa hýbala....
7. je prijebane spravení
8..................
9...........................
10...................
11..................
12.13.14.15.16.17.18.19.20....................................................................
+ mam vytvorene rozne skupiny a vramci vsetkeho nastavene rozne pravidla sukromia
cize tam mam pekny poriadok
...niežeby som si ich pridávala ja : )
nechápem na kerú ich tam toľko mám...ale prerieďovať sa mi to už nechce...
aj tak po škole volakedy zrušiim celý môj úchvatný fb...
tak čítaj, nezakazujem ti to