Ale dokopy odkedy som registrovany som dostal 11.473. V minulom roku 10.592, co je priemerne 28,94 sprav za den. Dokopy dostavam 28,77 sprav denne. Mesacne dostavam 880,69 sprav odkedy som na Birdzi aktivny. Za mesiac som dostal maximalne 1366 sprav (4/08) a minimalne 400 sprav (7/08). Za tento mesiac som dostal 857 sprav.
@seagull1 ty brdo keby som nevedel ze ziadne statistiky som neprogramoval k tskam, tak by som myslel, ze si niekde nasiel link na statistiky (ale viem ze take nic nie je), ale ty si si to vyratal sam, ze? ty brdooooo
@22@tomas ano, robil som si to sam nieje to nic zlozite, ani tazke. Excel (alebo Open Office Calc v mojom pripade) robi tuto statistiku automaticky za mna... ale udaje som si samozrejme nahadzoval sam Som trosku cvok co sa statistik tyka, ale je zaujimave vediet take veci, ze ako sa mi dari na Birdze. Tiez si robim priebezny prehlad mojho tajneho cisla
@27@bobi ved to nieje nic tazke. stacia ti lel no co ti Birdz dava (pocet TS v danom mesiaci) a mas to a trocha trpezlivosti v MS Excel-i alebo v OO Calc-u
ježišmarja že vás trápia takéto kraaviiinyyy.... ja mažem každú správu, ktorú prečítam, pokiaľ v nej nie je niečo dôležité. a ani nezbieram neprečítané správy... o mooooj booožeeee......
@37 no, to by nebolo zle, keby si urobil nejaku dalsiu polozku v profile: statistiky uzivatela, kde by si mohol dat aj viac ako TS... napriklad by si mohol zratavat ako sa dany uzivatel zapaja do diskusii, kolko ich zaklada, kolko fotiek posiela, kolko pridava komentov na blogy atd... moznosti je viac nez dost Ale no, neviem ako by to zatazovalo system, preto by som to dal ako doplnkovu sluzbu, ktoru si pouzivatel aktivuje dodatocne v nastaveniach webky... ale to je len moja idea
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
cim dalej, tym viac debilnejsie temy tu su.
tu som kedysi takto pred rokom zalozila
ale neviem, neratala som to, ked je to delene podla mesiacov
LUDIA,myslím celkovo za tento mesiac
teraz momentalne 0.
Ale dokopy odkedy som registrovany som dostal 11.473. V minulom roku 10.592, co je priemerne 28,94 sprav za den. Dokopy dostavam 28,77 sprav denne. Mesacne dostavam 880,69 sprav odkedy som na Birdzi aktivny. Za mesiac som dostal maximalne 1366 sprav (4/08) a minimalne 400 sprav (7/08). Za tento mesiac som dostal 857 sprav.
ja sa vam ludia čudujem, s koľkými ľudmi si píšete... ja som mal maximálne 8-9 .. :d a denne asi cca 2-3 .. ja by som nemohol s tolkými ľudmi písať...
» www.birdz.sk/forum/kolko-mat...