meriam 1,6 m - nesťažujem sa a neviem koľko vážim, zo zásady sa nevážim a viacmenej som so všetkym spokojná, trošku by som mohla schudnuť, ale kašlať na take malé nedostatky
160-161cm, všetci sú odo mňa vyšší, ale som z toho rada, lebo keď som bola malá, práve ja som bola tá, ktorá bola vyššia než ostatní a bála som sa, že mi to tak ostane.
No a váha... Počas zimy cca 55kg, cez leto 50kg...
S váhou nie som a ani som nebola spokojná. Chcem schudnúť, ale vôbec sa nedarí.
co ja viem, 181 a vazit budem asi tak pol tony priblizne, a chudnut nedokazem lebo pri mojom zivotnom style ( 3 dni nezer a potom sa raz nazer, ze skoro grcas ) sa to fakt neda O_o a taktiez sa velmi hybem, pretoze som hudobnik a beham stale vsade a nedari sa mi schudnut a strasne som z toho smutny
a inak mozem potvrdit, @hajzelbaba -ine miery su 200/300/400, idealny zensky trojuholnicek
@n0win0u (musime byt oficialni vo fore, lebo zas z nas spravia par ... na furiku?! odtahovku si budes musiet prenajat ale my sme na fyzike volaco ratali s budzoganom...potom mi to vysvetlis raz
@n0win0u vis co mi chyba najvac na tom interi? tvoje trosenoooo
ty by si stev? aby si sa mi zase mohol smiat, ze neviem prebiehat funkciu v menovateli? ale cil mame integraly a ja ledva viem prist na to, ci mam pouzit per partes alebo substituciu
podľa tabuľky máš vážiť 80 kg, ale pri tvojej výške sa tých 6 kg stratí.....ináč ako budúci dôstojník polície (čo verím, že dokážeš), to bude iba dobré, keď niekomu zavesíš s tých náckov atď, atď.............filip
@semhamforas v prvom momente si mi vyrazil dych s tými mierami, myslel som si že meriaš okolo 175 cm, nikdy som si to neuvedomoval že si take chlapisko, to aby som mal pred tebov rešpekt, hyhyhyhy....filip
181cm a 60kg a doteraz som bola spokojná. Po včerajšku, keď si ma chlapi hádzali doslova ako kabelku a vraveli, že som bola ľahšia ako moja 165cm merajúca kamarátka, mám chuť pribrať, lebo som si pripadala divne.
meriam 165 cm a vážim okolo 59 kg, ale snažím sa s tým niečo robiť, nie s váhou ale skôr s mojím pupkom, dneska som dala 100 brušákov keď už o tom vravím... nieje to nič moc zatiaľ ale nejako sa začať musí
170 meriam myslím..a vážim asi 50 kíl..som spokojná nejako to neriešim..v zime vždy priberiem ale na jar to zase vybehám..inak.neriešim.nikdy som velmi neriešila.
175 až 177 vždy inak ale čo .. 2 cm ved to nič neni mňa hnevá len to že som taká vysoká ! :/ neni to nič moc :/ každý mi vraví že by rát bol vysoký ako ja ale keby ste to mali nechceli by ste to ! a váha 60 aj keď po tých kukuričných chrumkách čo teraz jem už asi 61
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
146 komentov
No a váha... Počas zimy cca 55kg, cez leto 50kg...
S váhou nie som a ani som nebola spokojná. Chcem schudnúť, ale vôbec sa nedarí.
filip
neverte jej!!
plánujem schudnúť
70KG? ja neviem ale cez leto mám takych 65vždy
Vyrisovať a na zimu pribrať a zas dookola
a inak mozem potvrdit, @hajzelbaba -ine miery su 200/300/400, idealny zensky trojuholnicek
@drejka hyhyhy, ty si to pochopila........filip
zosekať boky nech vyzeram ešte širši a dať telu nejaky tvar na leto
kludne vysvetlim, a rad ! sak mi zavolaj volakedy, uz mi nido nevola, ze matiku ste vysvetlit po telefone !
ty by si stev? aby si sa mi zase mohol smiat, ze neviem prebiehat funkciu v menovateli? ale cil mame integraly a ja ledva viem prist na to, ci mam pouzit per partes alebo substituciu
no sak ano, sa nudim dost v tej BA a aspon by som ti pomohol, ak by som si pamatal no najlepsie je, ked mas oboje
nechcem schudnúť len spevniť do leta, no na tom sa už dosť úspešne pracuje(aspoň to tak v zrkadle vyzerá)
@husky ja jej napríklad neverím!
Ja som s mojou výškou celkom spokojná, aj keď by som mohla byť trošičku vyššia. A k váhe sa radšej nevyjadrujem...pre istotu sa ani nevážim
podľa tabuľky máš vážiť 80 kg, ale pri tvojej výške sa tých 6 kg stratí.....ináč ako budúci dôstojník polície (čo verím, že dokážeš), to bude iba dobré, keď niekomu zavesíš s tých náckov atď, atď.............filip
a tie tabuľky platia aj pre mužov...
mam 181cm a teraz medzi 91-92kg ale pred mesiacom to bolo este 96,5 , uvidim dokedy budem rysovat ale casom by som chcel mat stabilnu vahu okolo 100kg
Úplne vyhovuje
+ čo mi pripomenulo, že mi dlžíš jedno divadelné predstavenie
A neboj sa, verím, že čoskoro príde čas, kedy budeme so sebou obe spokojné.
Tak no nič moc.
Musím schudnúť (ach)
A niesom zo sebou spokojná