Nenávidím pyrotechniku. Nikdy som za ňu nedala ani cent a nikdy sa to ani nezmení. Všetko by som to nahádzala na kopu a zakopala niekam ako hromadný hrob.
no za byvalej meny sme mali jeden rok z bratom nakupene za 2 tis , ale ...teraz je kriza ...toho roku dajakych 18 € ...aj tak ..v poslednych rokoch sa uz aj ludia v nasom okoli naucili kupovat dost slusne vecicky , takze sa nestazujem na nedostatok ohna na oblohe
Tento rok som si kúpil za 30 centov také gulôčky, ktoré buchnú, keď ich hodíte o zem. Nekupoval by som ani to, len kamoš to blokoval, tak som s ním trošku kecal a bolo by to blbé, ak by som nič nekúpil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
rakety ..............................15 euro
svetlice.............................. 30 euro
moja vybusna povaha ........ na nezaplatenie
.... niektore veci si za peniaze nekupite atd.
Len mi mama kúpila prskavky (ROFL)
A brat si kupuje tie trápne petardy
Ale skvelý dvojhodinový ohňostroj nám posledné roky zabezpečoval sused, takže super
terz ma už vôbec neláka robiť nejaký ohňostroj či vyhadzovať petardy z okna.
S tými guľôčkami som sa pobavil
oslavovanie Silvestra mi je cudzie a neprirodzené radše jsa zababuším do postele a v kľude zaspím.. aj ked ,čo tu sakra ešte robím?????
už som mala spať pri svojom súčasnom biorytme