nekupujem si vlastne s nikym darceky
v rodine uz davno. jedine synovcovi a neterke kupim, ale aj to sa strati v halde darcekov, co stale podostavaju na hocijaky sviatok:/
a s frajerom si kupujeme vzdy spolocne nieco
vzdy sme si tak hovorili aj s babkou, ze tak do desať euro stačí, ale zasa, ked to spocitam, ze rodicia, stari rodicia, krsna a bratranci, tak to vyjde asi aj tak dost
kde su tie casy, ked som bola mala a kupila som vsetkym tic tacy ...
Spytaj sa 25. 12. My sme uz doma zaviedli taktiku asi treti rok ze si nekupujeme vsetci ale losujeme si kto komu kupi a mame vymysliet jeden poriadny co by ten clovek fakt chcel a vyuzil ako kopu zbytocnosti pre vsetkych za vela penazi...chceli sme to uz aj bez darcekov ale kedze mam este mladsich surodencov tak aby ich to moc nemrzelo ze ich spoluziaci maju milion darcekov a oni nic tak este zatial nie a ja zatial stale neviem co dam mojmu "anjelikovi"
Straaasne vela
Ale nevadi, pre mna na vianoce proste musi byt vela darcekov kedze moja rodina s ktorou si daceky kupujeme sa sklada z piatich ludi, kazdy musi mat aaspon 15 darcekov .
A nemusia byt drahe, hlavne nech ich je veeeela a mam co rozbalovat
@sianagirl245 to je pekný zvyk! @bebekex ten spoločný darček s frajerom je tiež super nápad,skúsim to tak zaviesť asi a čo takého to býva ak sa smiem spýtať?
Nuž mobil pre tatina, ani voňavka pre priateľovi mamku moc lacné nie sú. A malej som nakúpila tiez plno prkotin s Frozen(mne to príde dosť predražené ale nekúp to, keď sa z toho dieťa teší).
Jaaaaj, vianočné darčeky :3 ejkejej picoviny, ktoré nepotrebujeme za prachy, ktoré nemáme. A napokon zistime, že sme sa netrafili do vkusu a že to celé bolo na nič.
Nekupujem darčeky, nechcem darčeky. Keď tak jedine nejakú symbolickú drobnosť.
Hlavne aj lacnejsi a (aspon by mal byt) rovnako efektny kedze nekupujeme veci "len aby nieco bolo" a "aby mi to vsetko vyslo" kedze mam velku rodinu ale malo by to byt premyslene
A ja napriklad si nepotrpim na darcekoch ale nemam rada ked mama vsetko zabali do jedneho velkeho balika lebo vsak naco ma minat kopu ozdobneho papiera ked sa za 5 minut vsetko rozdriape takze lepsi efekt ma pre mna rozbalovat si nieco vo viacerych mensich to sa mi paci bez ohladu na to co je dnu
obdarúvame sa celý rok, čiže niečo symbolické bude určite, ale najvačším darom bude pre nás kresťanov oslava narodenia Ježiša Krista, nášho Spasiteľa a vykupiteľa ľudstva...
Radujme sa veseľme sa, tento čas sa blíži....
bude to drahšie než po iné roky, pretože tento rok už mám vlastný príjem, tak chcem ľuďom kúpiť veci, ktoré majú význam, ktoré ich potešia a nie len čosi "aby bolo". ďalšia vec je, že mám na zozname dosť veľa ľudí a keď len na každého miniem 10 eur (čo je v dnešnej dobe takmer nič), bude to cez 100 eur.
Darceky takmer vylucne vyrabam, minuly rok som vyrabala misky pomalovane macko-jednorozcami, predtym mydla, predtym bomby do kupela...
...a tento rok nepoviem, lebo mozno aj niekoho z birciakov obdarujem
A hrozne rada ludi obdaruvam svojimi vytvormi, ale mam pocit ze sa z toho tesim viac ako oni
@nespiacakraska nie je za čo dúfam, že aj inde to majú nie len u nás, ale myslím že pred Vianocami by to mali mať, lebo každý to kupuje pre deti boli tam sady nálepiek, kazeta s nejakou detskou kozmetikou, bábika Elza a aj mnohé iné veci, len tieto som tak najviac postrehla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
v rodine uz davno. jedine synovcovi a neterke kupim, ale aj to sa strati v halde darcekov, co stale podostavaju na hocijaky sviatok:/
a s frajerom si kupujeme vzdy spolocne nieco
kde su tie casy, ked som bola mala a kupila som vsetkym tic tacy ...
Ale nevadi, pre mna na vianoce proste musi byt vela darcekov kedze moja rodina s ktorou si daceky kupujeme sa sklada z piatich ludi, kazdy musi mat aaspon 15 darcekov .
A nemusia byt drahe, hlavne nech ich je veeeela a mam co rozbalovat
@bebekex ten spoločný darček s frajerom je tiež super nápad,skúsim to tak zaviesť asi a čo takého to býva ak sa smiem spýtať?
aj ked tento rok sme rozmyslali nad legom,ale ktovie este
Nekupujem darčeky, nechcem darčeky. Keď tak jedine nejakú symbolickú drobnosť.
A ja napriklad si nepotrpim na darcekoch ale nemam rada ked mama vsetko zabali do jedneho velkeho balika lebo vsak naco ma minat kopu ozdobneho papiera ked sa za 5 minut vsetko rozdriape takze lepsi efekt ma pre mna rozbalovat si nieco vo viacerych mensich to sa mi paci bez ohladu na to co je dnu
Radujme sa veseľme sa, tento čas sa blíži....
...a tento rok nepoviem, lebo mozno aj niekoho z birciakov obdarujem
A hrozne rada ludi obdaruvam svojimi vytvormi, ale mam pocit ze sa z toho tesim viac ako oni
darceky musia byt a vela, kazdemu kupujem viac ako jednu vec, koho obdaruvam..
ale ked si budeme aj s nejakymi kamosmi kupovat tak asi 200e.. ale to este neviem