Tá posledná možnosť nemá zmysel. Som mimozemsťan ani nepriznávam sa k tomu, tak asi ked kdosi zahlasuje za to tak sa prizná ne? Dpč...
A inak netusím co to je Sakut či čo, ale kdesi som to tusím počul...
mne sa skauting odjakživa spája s trápnymi americkými rozprávkami a teda neviem, aj ak zopár poznám, ide to úplne pomimo mňa a vysokú mienku o tom nemám
@georg21 ak sa niekto stane skautom, je ním do smrti. Teda hovoriť, že niekto "bol skautom" je proti logike, teda dobrá poznámka.
Som rover, skautský sľub som skladal v 2003 a v roku 2004 roverský. Kariéra jak sviňa.
Hej, so skautmi sa stretávam pravidelne- v tescu s rodinou na nákupoch, na križovatke vo vedľajšom aute, alebo na prechode a podobne
prakticky som minulý rok upustil od skautingu a asi nikdy nebudem ľutovať, že som tam strávil pár bohatých rokov. Nehorázne kvantum spomienok mám ale pretrvať som nechcel, kedže mnohí zo zboru odišli, akosi ma to prestalo ďalej napĺňať a nechcel som tomu venovať svoj čas ak som nedostával odozvu
no boli to nádherné časy a chýbajú mi, škoda že sa všetko mení
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A inak netusím co to je Sakut či čo, ale kdesi som to tusím počul...
Nie je to náhodou na celý život?
Som rover, skautský sľub som skladal v 2003 a v roku 2004 roverský. Kariéra jak sviňa.
Hej, so skautmi sa stretávam pravidelne- v tescu s rodinou na nákupoch, na križovatke vo vedľajšom aute, alebo na prechode a podobne
no boli to nádherné časy a chýbajú mi, škoda že sa všetko mení