Mám doma presne 162 párov naušníc z celého sveta... Som niečo ako... človek posadnutý nakupovaním naušníc. Je to moja unikátna zbierka, všetky ich však nosím a ľudia, čo ma poznajú, to majú pri kúpe darov veľmi jednoduché...
no... teraz už ich nemám tak veľa, ale kedysi som bola maniak do náušníc. ale som niektoré aj darovala s tým, že ja ich už nosiť nebudem... alebo som stratila a tak... ako tipujem to akurát tak na tých 10-12 párov, čo mi ešte ostali... lebo mám aj teraz tie také svoje "obľúbené", ktoré nosievam takmer vždy, jedine keď je nejaká iná príležitosť, že sa mi hodia iné a tak tak si dám iné. a potom mám strieborné, ktoré mám na špeciálne príležitosti teraz už dávam peniaze proste radšej na iné veci
tak toto vôbec neviem odhadnúť.Mám doma fakt veľa náušníc,náramkov a všelijakej bižutérie,ale väčšinou je to tak,že mám pár vecí obľúbených a tie nosím často,buď sa mi fakt páčia,alebo sú darček od niekoho,koho mám rada.
No ani jeden kompletný pár mám jednu naušnicu v uchu ( takže vyzerám jak pirát druhú mi vytrhni na nejakom koncerte, a nemyslím si, že tato by mal nejaké naušice skryté pod postelou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov