Ja som tam za 2 tyzdne minula 1000 eur. Podla mna som zila velmi skromne, len čo som tam za dopravu minula ,ze teda nech to tam uz vidim ked som tam, bus cca 10 eur, pivo 15, nejaky drink okolo 20. Nic na svete nie je drahsie ako Miami
@somarinka ohohohooo potom mas trochu zvlastne vnimanie skromnosti, ja som mala okolo 800dolarov na mesiac aj dva tyzdne a to si ani nemyslim ze som tam zila nejak extra skromne a este mi aj na 2 dni v orlando universal park ostalo ...aj ked je pravda, ze drinky sa u mna kvoli veku nekonali, no aj tak mi to pride strasne vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@somarinka ohohohooo potom mas trochu zvlastne vnimanie skromnosti, ja som mala okolo 800dolarov na mesiac aj dva tyzdne a to si ani nemyslim ze som tam zila nejak extra skromne a este mi aj na 2 dni v orlando universal park ostalo ...aj ked je pravda, ze drinky sa u mna kvoli veku nekonali, no aj tak mi to pride strasne vela
však to asi závisí od toho, čo tam chceš robiť, kam všade chceš ísť a tak