Uz 10 mi bolo luto akoze ked sa bavime o minani v kluboch.. je mi strasne smutno ked si musim nieco kupit na diskoteke, lebo viem ze z 0,4 spravia 0,2 a cena toho je tak 30euro aj s brzdov a ja platim 4-5 eur ale kupit flasu a opit sa inde mi nevadi
na to obdobie si nechcem ani spomenúť do teraz si nadávam, ako som mohol byť len taký hlúpy, keď ovocné víno stojí 70 centov a opijem sa z neho rovnako
zle mi je zo seba ked na to spominam...som bol na koncerte bon jovi revival,ram vypil asi okolo 15 0,04 tullamor dew a v takom stave isiel hrat poker a tam prehral 500 eur..uchyl jebnuty som..
50 a zostalo mi mozno par centov. ale to vobec neviem, kde mi zmizli, lebo v jednom podniku som mal vsetko zadarmo, pretoze to bolo na ucet oslavenca, za svoje som si kupil 2x bull s vodkou, presli sme do ineho podniku a tam som sa uz len zobudil rano na to, ze nas vyhadzovac bije pastou do pleca, ze tu sa nespi a nech vypadneme domov. a ked som si pozrel do vrecka, bolo po 50
nepamätám si nejakú veľkú sumu, ale ak sa ráta aj taxík, cestovanie, vstupné a niečo na pitie, tak asi v Bratislave keď som s dávnou kamoškou bola tam v nejakom podniku, kde bol na hovno DJ tak to bolo asi 20€ za večer, ale nie za chlast ale za všetko, za pitivo a jedlo max 10som dala asi za večer
Okolo 300€, ale to bol taký blbý večer - skončila mi električenka a stretol som v autobuse revízora; niečo málo sa popilo; okradli ma o peniaze, doklady, mobilný telefón a z účtu taktiež vybrali všetko, čo im môj limit dovolil...
Ešte som zabudol na okuliare, ktoré sa mi rozbili pri pokuse sa brániť okradnutiu... čiže ešte cca o 200€ viac, dohromady teda 500 €; Ehm, strašne blbý večer to bol
Posledné slová ktoré si pamätám boli, Dávid, fakt zajtra musím na tie konzultácie, nechcel by som tu 50 tku rozmeniť práve dnes, práve tu, a prave takto.
A potom som sa zobudil a bolo niečo tesne po obede.
tak 50-60 a ani by ma nehlo viac, skoda penazi a celkovo mi je stale luto minat na chlast a nerad pijem, nic mi to nedava, sem-tam je fajn sa zabavit, ale tak mam kamosov co su 2-3x tyzdenne v liehu a ako...tie peniaze by mohli investovat do seba urcite lepsim sposobom keby som aj zarabal 5000e/mes, tak by som na to viac neminal
200, mal som vtedy pozývaciu náladu lebo som bol po prvej výplate v novej práci, a zároveň som čerstvo objavil kúzlo titanicu (red bull+vodka), tak som tento objav šíril ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Celkom drahá bola.
Vlastne nie, dobré to bolo. A väčšinou miniem 0 €
Ale keďže sa už poznám, tak radšej moc so sebou nenosievam a kartu nechávam doma. Lebo koľko mám, toľko miniem.
ale spolubyvajuci tento piatok isiel do baru rano si nic nepamatal, stratil kartu na dopravu (80e) a zistil ze v bare minul nieco cez 100e
A potom som sa zobudil a bolo niečo tesne po obede.
No lebo ľudia su mrtvy a niekedy sa rozhodnu že budu nachvílu žiť, kokot!!!