Kolko percent zien podla vas podvadza svojich partnerov s postarom? :)
podla mna ich je take mnozstvo, ze vyhynu este som sa s postarom nestretla, mala som smolu len na postarky vy ste sa uz s postarom stretli? a bol pekny?
tato diskusia mi vycarovala usmev na tvari a mozem sem pridat hlas aj ked som chalan?? mno ale tak stretol osm sa s postarkou a nemal osm zaujem a pochybujem ze keby bola aj nejaka podola mojej chuti tak by nic enbolo ved vo vchode? pri schrankach?
poštári už nie sú to čo bývali... myslím, že dnes uprednostňuejeme inštalatérov.. no to určite.. viete čo je to za robotu nájsť mladého a pekného inštalatéra?? btw. hasiči sú perspektíva
vždy som videla iba poštárky...a to také,s ktorými by žiaden normálny chlap nepodviedol ženu milenky bývajú podla mňa skôr mladšie a pekné a také nikde nepracujú ako poštárky
no tak tieto prispevky ma donutili premyslat nad dalsou otazkou myslite si ze su postarky (a aj muzi, ked uz su aj taki) vzdy uplne mili?
podla mna nie. minule som otvorila dvere, videla v mojej ruky teply caj a skoro ma odpalila na mesiac. cece. ale uznavam ze vonku bola fujavica, ona mala len lahku zltu bundicku a dolu na nu cakal maly bicyklik cest vasej praci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nikdy som nevidela POŠTÁRA! vždy len poštárky ale sú to také milé panie...vlastne jedna je milá, tá druhá je taká stará vražda
podla mna nie. minule som otvorila dvere, videla v mojej ruky teply caj a skoro ma odpalila na mesiac. cece. ale uznavam ze vonku bola fujavica, ona mala len lahku zltu bundicku a dolu na nu cakal maly bicyklik cest vasej praci