Lebo ja som naratal 55 prazdnych (teda nie uplne, lebo ja nikdy nedopijem dokonca vodu) flias v mojej izbe a neviem ci je to normalne alebo by som s tym mal nieco urobit...
4. - tak kebyze ja ich nevyhadzujem, tak sa uz nemozem hybat v izbe Raz za cas vezmem par flias a idem ich vyhodit, ale rychlejsie sa mi tu hromadia ako ich vyhadzujem, lebo ja som lenivy na vyhadzovanie flias...a ja svoju izbu upratujem maximalne tak raz za pol roka - rok, takze za ten cas sa mi tu hromadi viac veci
6. Neviem ale ked pouzijem zdravy sedliacky rozum, tak prazdne flase by sa bud mali hadzat do smetneho kosa, alebo do kontajnerov na triedeny odpad. Urcite by sa nemali volne povalovat v detskych izbach ... ale mozno mas inu skusenost
9. Hej zberatela by som este chapel, ale ludia tu spominaju flase od vody a od kofoly. Este som nepocul o niekom kto by zbieral flase od kofoly, ale ludia uz navymyslali kopec somarin aby sa stali zaujimavymi ... takze by som sa tomu ani nedivil, ak by to bola pravda.
12: čo už, ked smetiari u nás chodia raz za týždeň, nič tým nenarobím, iba ak by som sa presťahovala niekde inde, ale kvôli takej blbosti nebudem, ale ja som dosť poriadkumilovná a tie flaše mi niekedy lezú už na nervy
Ja som istu chvilu zbieral plechovky od piva ( asi pred 15 rokmi ) a aby velmi nezavadzali umiestnoval som ich hore na skrine, mal som ich uz cca 100. Tieto plechovky ale uplne znemoznovali utieranie prachu, jedneho dna mame dosla trpezlivost a vsetkyc ich, spolocne s mojou zberatelskou vasnou hodila do kosa...
22. - ja by som si to kludne mohol dovolit, lebo ja prach neutieram, len raz za rok inac mojej mame tiez jedneho dna dosla trpezlivost, ale opacne - prestala mi vynasat flase z izby von a odvtedy ich tu mam tolko
24. - neplanujem ich dat prec, lebo na to by som musel vynalozit velke mnozstvo energie a to by ma znicilo A ktovie, mozno raz ta 100vka padne, ale snazim sa to pod 50 udrzat, aj ked uz mam 5 flias navyse
26. - snazim sa tak, ze raz za cas par flias vyhodim, niekedy par flias infiltrujem do kuchyne, medzi flase ostatnych z rodiny, ktore sa vyhadzuju, ale velmi sa nesnazim a neriesim to, takze sa pod 50neudrzim...teraz ten limit zvysujem na 70, nech mam chvilu pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Ja nech sa obzeram, ako sa obzeram nenasiel som jedinu :/
Tak teraz neviem, ci by som s tym mal nieco urobit aj ja ...
litrovky niesu dobre, lebo ked to mam v izbe, nevypijem to, potom je z toho stanka
malu kofolu vypijem rychle
S odstupom casu, som jej za to vdacny
a kedy ich planujes dat prec alebo nebodaj ides pokorit 100 flasi v izbe?
a ako sa snazis?
jedine tym ze menej pijes
tak energie musis vybalozit vela, ale co tak si previest nejaku ruru od kompa do kosa?
hodis do rury a je v kosi
keď najkú vidím, hodím ju na balkón, tam nech mamke zavadzia keď vyfajčuje cigi každú chvíľu...
horšie je keď do izby sestra donesie 6 fliaš v ktorých je voda z vodovodu, lebo ona potrebuje piť °odstatú vodu° nemôže rovno z kohútika...
a na balkóne, 30 ich tam môže byť? ALe tak raz do týždňa to stlačím a hodím do kontajnera °plast°
doma nemam momentalne prazdnu ani jednu, ak je v nasej izbe nejaka prazdna tak to spachala moja sestra
minule som tu mala pohodene 4 dvojlitrovky, tak ocko si uz zo mna robil srandy, ze ci mam suchoty alebo co ..
ale sak voda musi byt
ja mam 3..
1x Šofokola
6x Lucka
3x Bonaqua
2x Rajec
1x Fanta
...............
15x flasa
...............
17,5x liter.
Je na čase to vyhodiť, lebo nemám kam dávať knihy a zošity. Aj povysávať vy sa zišlo. Veľa prachu
2x plechovica Velkopopovický Kozel
3x Deep minerálka z Lidlu
6x Plechovica od Coca Coly ( čo teraz predávajú v Bille)
čo už som dieťa konzumnej rannokapitalistickej spoločnosti