ja priatelov nerozdelujem na zlych dobrych a najlepsich...proste su to priatelia a ja ich vsetkych beriem rovnako...sice som s niektorymi viac a s inymi menej no aj tak ich mam vsetkych rada
nwm mam ich všetkých rada...a vážim si ich .....snažím sa byť s každým....a každý je pre mňa niečim iným výnimočný.... každý jeden je taký môj osobný anjelik...
nikto neni najlepsi. vzdy si rozumiem s niekim s mojich kamosov v danom okamihu viac alebo menej. podla nalady, prilezitosti, pocasia, veku a tak dalej
tak logicky mi vychadza, ze najlepsi moze byt len jeden...ale neoznacujem tak ani jedneho ked som bol maly, tak som mal take, ze "najlepsi kamarat", teraz mam zopar priatelov, o ktorych hovorim ako o velmi dobrych priateloch, ale neviem rozdelit, ze ktory z nich je najlepsi...dakedy som viac v kontatke s niektorym, inokedy s dalsim a tak...alebo niektore veci riesim viac s jednym ako s inymi, ale zase ine veci s inymi a tak...nejakeho jasneho favorita medzi priatelmi nemam
nuz..ja mam iba ob ycajnych priaatelov, a ak ma naodou chyti zachvat, pocas ktoreho musim urcit najlepsieho priatela tak je to kazdu chvilu niekto iny...ale myslim, ze zatial som s nikym nedospela do takeho vztahu, aby sa dal oznacit naozaj zza najlepsieho priatela...snad sa nikto neurazi ak si to precita
poučila som sa z minulosti,že najlepší priateľ dokáže aj najviac ublížiť a celkovo som typ osoby,ktorý nedokáže dať všetko najavo,nedokážem sa so všetkým niekomu vyspovedať a tak jediný,kto vie naozaj o všetkom je môj denník.
možno to bude znieť trápne,ale niekedy mám pocit,že môj denník ma ako jediný dokázal udržať pri akom takom psychickom zdraví.
jednoducho mám veľa kamarátov,ale najlepšieho ani jedného...
podla mna je skutočný priatel ten ktorý by za teba položil život ktorý sa ta zastane v tych najvačších sračkach a ked ta ide niekto mlátit ide s tebou do nich...
najleopsi? notakych enpoznam,ked sa taky objavi tak po case uz prestane byt najlepsi,bud sa prestaneme bavit abo sa menje bavime abo sa odstahuje a uz to neni take jak bolo,no najlepsi je podla mna len jedne taky s ktorym si najcastejsie a vela ste spolu prezili a vsetko si mozete povedat lebo wsi verite a nemate mat ake tajomstva ale takeho ja nemam nemam bohuzial
od skolky som mal najlepsieho kamarata..az po osmu triedu na zs......ptm sme si prestali rozumiet ....rok som bral za nja kamosa zas ineho...a ted sa nebavim ani s nim.....je to take divne ked nemate nekoho najlepsieho..
mam vela kamaratov ale nwm ktoreho by som oznacil za naj....pretozhe na kazdom ked sa dobre zamyslim....tak vydim neco....(ani nevem co)...ale neco zle....mno newem to vysvetlit tak jebkam na to radsej
ja si myslim, ze najlepsi moze byt iba jeden, ale rovnako ich moze byt aj sto, na pocte nezalezi ale ja mam asi tak 2,3 ak nepocitam priatela- to je iny vztah, ako kamaratsky takze...
ja mám jednu najlepšiu kamarátku,ale v podstate všetkých skutočných priateľov považujem za tých naj.ako ja vrávím,priateľov mám veľa,ale tých skutočných málo...
podla mna je ten uplne naj len jeden... teda aspon u mna.. teda mam viac takych uplne super kamaratov... ale proste naj len jednu... a som veelmi stasna ze ju maam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
PRIATELOV NIEJE NIKDY DOST!
poučila som sa z minulosti,že najlepší priateľ dokáže aj najviac ublížiť a celkovo som typ osoby,ktorý nedokáže dať všetko najavo,nedokážem sa so všetkým niekomu vyspovedať a tak jediný,kto vie naozaj o všetkom je môj denník.
možno to bude znieť trápne,ale niekedy mám pocit,že môj denník ma ako jediný dokázal udržať pri akom takom psychickom zdraví.
jednoducho mám veľa kamarátov,ale najlepšieho ani jedného...
a vyhovuje mi to tak,netrpím toľko kvôli zrade...
mam vela kamaratov ale nwm ktoreho by som oznacil za naj....pretozhe na kazdom ked sa dobre zamyslim....tak vydim neco....(ani nevem co)...ale neco zle....mno newem to vysvetlit tak jebkam na to radsej
A priateľstvo, to najlepšie nie je o žiarlivosti, tak mám 2 naj.
Zatiaľ, ešte nezomieram - dúfam.
a potom pár asi 4-5 blízkych priateľov a ostatní sú kamoši