pokiaľ bude na mňa svet rovnako škodoradostný ako doteraz, a moja úroveň spokojnosti so svojim životom sa príliš nezlepší, tak pravdepodobne 120 alebo tak.
pokiaľ bude na mňa svet rovnako škodoradostný ako doteraz, a nájdem spôsob ako svoju úroveň spokojnosti so svojim životom zlepšiť tak, že ho budem mať aj celkom rád, tak pravdepodobne 40.
Tak aspoň 15 rokov zdravého dôchodku, lebo inak načo som to platila celý život? Keď už budem na obtiaž, že by ma trebalo umyť/prebaliť, tak by som radšej zomrela, thx
Tak zažil som dosť trápenia zatiaľ a štvrť života aj keď tam bolo viac-menej detstvo a teenegersky život, som prežil len s pár kamarátmi a inak sám, čo mi psychiku v posledných rokoch zvlášť nezlepšovalo. Na depresie som nebral lieky, čiže neboli až také, no blahodárne účinky to na mňa zrejme nemalo. Netuším, ale asi do 75 alebo prinajlepšom 80-ky tu nebudem, a aj to si myslím, že ten vek je dosť optimistický, hoci nevidím do svojho celkového osudu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
pokiaľ bude na mňa svet rovnako škodoradostný ako doteraz, a nájdem spôsob ako svoju úroveň spokojnosti so svojim životom zlepšiť tak, že ho budem mať aj celkom rád, tak pravdepodobne 40.
pracujem na trojcifernom cisle
Ale okolo šesťdesiatky chcem v ružových legínach predcvičovať seniorom aquaaerobik alebo niečo také, tak by som sa toho mohla v zdraví dožiť