ľudia ja vám vôbec nerozumiem... ako môžte mať niekto v 15,16,17 sex??... Veď to je najúžastnejšia vec v živote... a prvýkrát by to malo byť s niekým koho dobre poznáte... a ľúbite ho.. chcete s ním stráviť život.... iba s ním to bude najkrajšie... a Vy svoju čistotu.. len tak zahodíte...po nejakom vzťahu .. iba preto.. že .. už sa nemáte o čom rozprávať.. a už ste vyškúšali všetko.. tak si myslíte že sa treba posunúť dalej... To je úplna hlúposť... najväčší dar je pre človeka ked dostane vaše srdce.. aj keď chalani... majú veľké pokušenia.. lenže keby im na tom dievčati tak záležalo tak by sa dokázali ovládať.. a z toho čo sa deje v tejto dobe.. vznikajú potraty.. alebo branie antikoncepcie ... čím zabíjate plod... dieťatka.. Je to uplne hrozné.. ako .. si v posledných rokoch ľudia nevážia svoju čistotu... hovorí sa že "pre chalana je tá pravá posledná a pre dievča je ten pravý prvý "
Nie to som tým nemyslela... lenže ak sa 17 ročný človek s niekým vyspí a neplánuje s ním dalej žiť tak je to proste... nepríjemná vec.. prísť o čistotu s niekým iným ako s tým človekom s ktorým budeš žiť.Ak si má muž možnosť vybrať medzi pannou a tou čo už s niekym mala sex.. tak si vyberie pannu.. takže aj tvoj životný partner by ťa chcel mať.. ako pannu .. iba pre seba.. nie že predtým si si to rozdala.. s niekoľkými. to som tým chcela povedať
podla mna by sex mal mat clovek pred dosiahnutim 18teho roku zivota len v pripade ze dokaze poskladat rubikovu kocku, ulovit muflona alebo uvarit ostrokyslu polievku
@dudunka3 prečo máš pocit, že dievča, ktoré príde o svoje pannenstvo v 15,16,17 "to" zahodí po "nejakom vzťahu"? to je tak ťažké si pripustiť, že aj v tomto veku môže mať človek vzťah, ktorý myslí naozaj vážne a ľúbia sa úrpimnou láskou??? a tým nemám na mysli pár mesačný vzťah, ale dlhoročný! a okrem toho nič ti nezaručí, že muž s ktorým sa vyspíš po 1x bude s tebou NAVZDY. rozísť sa môžu aj dlhoroční manželia. takže sa nedá čakať na "100% istotu vo vzťahu" a až potom začať žiť intímnym životom...a btw. branie antikoncepcie nezabíja plod! antikoncepcia zabraňuje uvolňovaniu vajíčka (nenastáva ovulácia) a tak isto zahusťuje hlien na krčku maternice - spermie sa nemajú ako dostať dnu.... žiadny plod nevzniká takže nemá sa ani aký zabiť
Aha, takze ona nevie, ako rozmyslaju muzi, ale ty to zarucene vies... :/
Tak potom asi povazujes vsetkych muzov za nadrzane hovada, co sa nevedia ovladat. Smutne, ze doteraz si sa asi stretla len s takymto typom muzov, ked podla toho posudzujes zmyslanie vsetkych...
K tomu komentaru @59 , kedze si z neho bola taka konsternovana: kazdopadne, podla mna zeny, ktore sa rozhodnu pre potrat (hlavne ak je to este kvoli ich vlastnej nezodpovednosti) patria medzi moralnu spodinu, nech maju akekolvek postavenie.
To plati, pokial ide o "normalnu" antikoncepciu (hoci aj ta je odsudeniahodna).
Vseobecne (a nespravne) sa vsak do antikoncepcie zaraduje aj "tabletka po" alebo aj vnutromaternicove teliesko, ktore brani uhniezdeniu OPLODNENEHO vajicka v maternici. Tzn., ze v oboch pripadoch uz plod (dieta) vznikol a je nasledne sposobena jeho smrt.
@walterdonath áno to viem.. preto by som escapelle (tabletka po) v žiadnom prípade neužila ale dievča, ktorej som to adresovala, písala o "antikoncepcii" .. ak tým myslela tabletku po tak pardon, ale ako píšeš zaradila by to potom nesprávne a antikoncepcia je síce odsúdenia hodná, ale určite nie kvôli zabíjaniu plodu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
pred keď sa píše čiarka.
táto téma tu bola aspoň stokrát.
neviem prečo 13 ročnú takéto témy zaujímajú, ale na tvojom mieste by som čakala aspoň do 16...
@wewo prirodzene ze ta stalkujem ja cely birdz inak ty ako mozes mat len 18? ja mam pocit, ze ty musis mat minimalne 24
Ale ľudia, už vážne, čo ak by sme oddnes prestali zakladať stále dookola tie isté ankety?
17 rocny clovek sa s niekym vyspi zasadne iba preto, lebo sa s partnerom uz "nema o com rozpravat"?
bravo.
Nie to som tým nemyslela... lenže ak sa 17 ročný človek s niekým vyspí a neplánuje s ním dalej žiť tak je to proste... nepríjemná vec.. prísť o čistotu s niekým iným ako s tým človekom s ktorým budeš žiť.Ak si má muž možnosť vybrať medzi pannou a tou čo už s niekym mala sex.. tak si vyberie pannu.. takže aj tvoj životný partner by ťa chcel mať.. ako pannu .. iba pre seba.. nie že predtým si si to rozdala.. s niekoľkými. to som tým chcela povedať
a @59 to je uplne....ach nic radsej
ale dobre ze na to ze si ocividne nikoho nemala vies presne ako vsetci muzi rozmyslaju
alebo este ked pocuva gojiru
to tiez potom moze kludne jebcuvat od 10tich like np
boha ale tu ostrkyslu by som si inak dal O__O
Krasny a pravdivy komentar. Ale nemozeme velmi cakat, ze v tomto "uzasne mravnom" prostredi nenajde patricnu odozvu... :/
Teda sorry, chcel som napisat: "...najde patricnu odozvu."
Aha, takze ona nevie, ako rozmyslaju muzi, ale ty to zarucene vies... :/
Tak potom asi povazujes vsetkych muzov za nadrzane hovada, co sa nevedia ovladat. Smutne, ze doteraz si sa asi stretla len s takymto typom muzov, ked podla toho posudzujes zmyslanie vsetkych...
K tomu komentaru @59 , kedze si z neho bola taka konsternovana: kazdopadne, podla mna zeny, ktore sa rozhodnu pre potrat (hlavne ak je to este kvoli ich vlastnej nezodpovednosti) patria medzi moralnu spodinu, nech maju akekolvek postavenie.
To plati, pokial ide o "normalnu" antikoncepciu (hoci aj ta je odsudeniahodna).
Vseobecne (a nespravne) sa vsak do antikoncepcie zaraduje aj "tabletka po" alebo aj vnutromaternicove teliesko, ktore brani uhniezdeniu OPLODNENEHO vajicka v maternici. Tzn., ze v oboch pripadoch uz plod (dieta) vznikol a je nasledne sposobena jeho smrt.
Hej, suhlasim.
@dudunka3 pekne napísané,súhlasím s tebou ..
Ty si asi úplne inde.
Odkedy HAK zabíja plod? HAK bráni len počatiu.
A sex patrí k vzťahu,keď sa dvaja ludia majú radi a robia to z lásky,tak je úplne jedno kolko majú rokov.