otvor si slovník cudzích slov a vyhľadaj si pojem "individuálny".
a inak podľa jednoduchého vzorca, kde za premenné dosadíš počet denne vyfajčených cigariet, výšku, váhu, farbu očí vyjadrenú v binárnom kóde a počet chlpov v ľavej nosnej dierke, sa to dá vypočítať s presnosťou na 0,1 sexuálneho partnera.
ako mozte hlasovat za 4 moznost ....chlap da 3 zeny s jednou bude zit a tie dve co nehal co uz nebudu moct mat pertnera ...to je blbost....ta piata je jedina normalna
ta možnosť kde žena jedneho a chlap kolko chce ma zaujala. Ak berieme ,že je približne rovnako mužov ako žien, tak nech by niektori muži chceli akokolvek, viac by sa im proste neušlo.
Kazdy by mal vyskusat co najviac partnerov.Kazdy prinesie do vztahu nieco nove co by sa mohlo osvedcit v tom dalsom.Neverim na lasku kde chodia spolu od porodnice a lubia sa az po dom smutku.
mne je to jedno. keď cítim, že medzi mnou a dievčaťom dačo nešlape a je to neriešitelne tak jednoducho sa obzriem po druhej, nebudem si mlátit hlavu o stenu
Tak toto je ťažká otázaka:že by milujte sa všeetci ? asi by to v prírode nefungovalo ..tak ide genetiku partnera a ňou si zabezpečiť potomstvo svojích genou aby prežili.-Mno kedže každý musíme byť iný genetická atraktivita ,psychologická atrakt. atd..z toho vyplýva že každý bude mať asi iný počet partnerov alebo žiadnych .Dalej vplyv okolia socialne prostredie podmienky .Takže pre mna by bolo akceptovaťelné myslím z pohladu dlhodobého partnerstava tak čílso 3.nebavme sa tu o chuti sexovať ale o partnerskom spolužití ako dlhodobom aspekte .vychádza my to tak z nášho spravania čo je idnividualne-mať v teen veku 2 partnerou-lebo 1 partner môže byt taká detská láska a ktomu patrí aj to prvé sexualne exprimntovanie -kedže človek rastie a sním aj zodpovednosť .rozdelil by som to základná škola -detská láska,stredná škola -malo by ísť o vyššie uvedomenie si zodpovednosti vzťahu ako možného rodičovstva-no a ak to vtomto veku nevýjde tak si človek začne zvyčajne uvedomovať chyby predchádzajucich vzťahov a chce sa aby už neprišlo sklamanie ale nejaký pevný vzťah -(a to je už vo veku kedy začína pracovať či študovať Vš.)--------takže kolko sex. partnerou za celý život ?! alebo kolko partnerou s láskou a sexom na celý život .Aký je rozdiel ? to prvé je pre ludí pre ktorých je ten druhý len na sex -aká si podmienka ak už nebude sex nebude parnter-taký egoizmus život bez života.To druhé je však o inom -o spoznavní ,raste človeka ,zodpovednosti -k životu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a inak podľa jednoduchého vzorca, kde za premenné dosadíš počet denne vyfajčených cigariet, výšku, váhu, farbu očí vyjadrenú v binárnom kóde a počet chlpov v ľavej nosnej dierke, sa to dá vypočítať s presnosťou na 0,1 sexuálneho partnera.
podľa mna ako kto chce ja určite nechcem len jedného. Ale nevylučujem, že príde ošiaľ a zmením názor
Hej, chcelo by to spraviť nejaké oficiálne limity ...
A najúspešnejšia možnosť je úplne krásna ... A to aj bez tej úplne nezmyselnej prvej vete o individualite ...
"Hm, ja sa cítim tak na 259, idem si to odškrtávať, držte palce" ...
chcel som hlasovať toto neni to idividualne:každý na kolkých sa cíti