viem,cudna otazka ale tak,ja podla toho kde idem..ked do skoly,tak len 2-3 ..ale ked vonku alebo tak,tak do tych 5..podla toho aku kombinujem,ci na predlzenie rias alebo na hrubsie riasy
nastastie mam dost dlhe mihalnice tak si ich iba zlepsujem jednou az dvomi vrstvami spirale.. racej sa pohram s tienami.. ale to len ked idem von, vecer. na denne nosenie naozaj staci len ta spirala
bože baby poniektorie ste fakt jebnutie... na ký ďas sa machlíte??? aj tak sa namachlené baby nepáčia vačšine chalanov... a ked hej, tak len tak trošká aby to nebolo vidno...
jeden druh špirály... keď nestíham tak len jednu vrstvu, keď stíham, tak dve vrstvy... ale zas to záleží od druhu samotnej špirály a bla bla bla.. nerada sa bavím o týchto veciah
jedna mi stačí...najnovšia ktorú používam je úplne super, Loreal s kolagénom,predĺži mi mihálnice, súčasne aj zhustí a nezlepuje ich dokopy...najlepšia akú som kedy mala
no,ale ja davam z kazdej spiraly len jednu vrstvu a preto pouzivam do skoly tak 2-3,a to su spirali na predlzenie a nemam ich vobec hrube sem tam dam na zhustenie ..chapat?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a obcas si nedavam ziadnu