mala som 13 oslavovali sme absolvovanie hudobnej....A tak po absolventskom koncerte sme isli ku kamoske rodicia neboli doma a kamoska kupila absinth a este sme mali vino
Ked niekomu poviem, ze som sa prvy krat opila z absinthu a nebolo mi zle! mi nikto neveri ale true story
Ja osobne som mala asi 4 roky Bola som na východňarskej svadbe (kto pozná pochopí) a na prípitok mi dal nejaký strýko dajakú pálenku či čo. No a dievčatku to chutilo, vypýtalo si ešte a všetci nalievali Ale to som bola malý papek Tak poriadne že som sama chcela ešte nie
@shining nepamätám si len, čo presne som vtedy rozprávala a nič z toho filmu, ktorý bežal, ale nepozerali sme ho a ktorý opitý človek by si šiel normálne umyť zuby? a ryh o objeme pol deci nie je vracanie, čiže som mala v sebe dokonca len pol dl chľastu, lebo ten druhý hneď šiel von.... skús si ty dať toľko, čo sa ti stane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Opitý Izidor rulez
Ked niekomu poviem, ze som sa prvy krat opila z absinthu a nebolo mi zle! mi nikto neveri ale true story
aktívne až o takých 10 rokov neskôr
@zuzanka1010 mne je luto deticiek, co sa ozieraju pred 18
a bolo to na silvestra