Ak ti vymenujem k čomu všetkému som mal a mám vzťah budem v očiach iných zlý človek napríklad vzťah s mojou zubnou pastou je dosť napínavý neviem ako to spolu zvládame...ale čo sem tam technický pregrc a šicko v poradku
4 + typek do ktoreho som bola sialene zamilovana a nevidela som ze on ma berie len ako hracku s ktorou sa bavi podla nalady to ma dojebalo asi viac ako rozchod s niekolkorocnym priatelom
Pre tých, čo nepochopili, rátajú sa dlhšie vzťahy ako pár týždňov. A seriózne. Nie len sex, ani držanie za ruku v škôlke. Kto to ani po tomto nepochopil, tak si niekde zistite čo je to vzťah.
Šetrím sa na toho pravého
Ale nie, vážne, keď som niekým bol mesiac a videli sme sa 4 x, ale povedali sme si, že sme spolu, ráta sa to ako ofiko vzťah či nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Neverím. Možno len o ňom nevieš, alebo kecáš
Mal si osem vzťahov a z toho 5 vážnejších ... nie si nejak moc prelietavý?
*Ja a kecat???? Čosi!
Je mi to jasné
asi 1 a navzdy 1 dopice
asi 0 a navzdy 0 do****
Ale nie, vážne, keď som niekým bol mesiac a videli sme sa 4 x, ale povedali sme si, že sme spolu, ráta sa to ako ofiko vzťah či nie?