raz sa mi v noci nedalo zaspať, tak som celú noc nespala, nebola som vôbec unavená, len mi na druhý deň potom bolo čudne, začala ma bolieť hlava, ale potom to prešlo, tak som to nechala tak a večer som šla normálne spať..
No keď sme so zborom na duchovnej obnove nespím,pretože to sa fakt nedá! Alebo proste nespím tam kďe som 1. noc po 1.je to nezvyk a po 2.vsade dobre doma v posteli najlepšie
5 dní neprežije nikto bez nejakej poruchy Zdá sa mi, že sa z toho dá aj zošalieť. Osobný rekord mám 48 hodín presne, ale to už ma potom klepe, nedá sa mi poriadne sústrediť a ťahá ma to k samovražde
3 dni ale potom som to dospavala 1 cely dalsi den najprv som nieco robila, potom som bola na filmovej noci, prisla som rano domov a babka ze som lemra a mala by som cvicit tak som isla o hodinu spat do BA bezat na taku charitativnu akciu s kamoskou a stale som bola plna energie, neviem co to bolo za cudne dni
aj to som rano o 4tej vstávala na brigádu v lete tak som prišla poobede domov pozerala som film a večer som šla na párty a ráno o piatej som šla s mojím mužom, ma šiel odprevadiť domov a som si na ulici z ničoho nič čupla zavrela oči a povedala niečo v tom zmysle, že "prečo nesieš do skladu tie veci?" proste už som malá dosť a zmohol ma mikrospánok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale 36 taham pomerne bezne