Za nájom do 400e aj s energiami. Za byt do súkromného vlastníctva... ťažká otázka. Hypotéku brať má nikdy nelákalo - platiť banke nehorázny úrok. V hotovosti, no, tu v KE sú byty tak cca. 50 000 za dvojizbák, tak asi toľko.
wtf to co tu pisete za sumy ja som sa chcel za robotou stahovat do BA, no ked som videl, ze ani hnusne zariadene jednoizbaky nejdu pod 500 bez energii, vykaslal som sa na to. to som akoze pozeral na nejakych ultimatne drahych strankach, ci ako?
ved tolko kolko stoja asi a aky mi treba? necelych 400 za celkom pekny 1+1 platime a viac by som nedala za takyto maly, ale keby chceme 2+1 napr tak za ten by som dala 600 lebo tolko stoja tu ale nechcem, neviem co to je za otazku a za vlastny tiez tolko kolko stoja podla toho aky potrebujem xD za 3 izbovy tak do 110 000 idealka
som v super byte s velkou terasou za 600 v starom meste a je to drahe, ale oproti ostatnym ponukam dobra cena :> za 300-400 najdem mozno garzonku v povodnom stave po mrtvej babke co tam bude chodit zhadzovat obrazy v noci
Ja platim 250 s energiami + 13€ internet, mam prerobeny, zariadeny byt 15 minut na bajku do prace, 10 minut chodze na stanicu, 10 minut do centra mesta peso takze pohoda do boha, to mesto je mensie nez moja obyvacka doma ale nevadi
Do vlastneho v mojom rodnom meste by som dal aj oblicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale to je pre mna este buducnost.
@myschka hypoteku si brat nelaka asi nikoho, no niekedy "nemáš" na výber.
Do vlastneho v mojom rodnom meste by som dal aj oblicky