@12 to sa mňa nepýtaj, moji prevelice inteligentní kamaráti minule prišli s balíčkom šalvie na čaj a tvrdili mi, že sa z nej idú zhúliť...či sa im to podarilo neviem, pretože pár z nich som s čistou hlavou snáď ešte ani nevidela, tak je to ťažké posúdiť
á do prčic!! nechcem amť prúser, tak radšej takto: deti, nehúlte trávu, je to veľmi veľmi fuj! vôbec z toho nebudete mať haluzné stavy, akurát doma vám vynadajú rodičia! tak, a už nemôžete povedať, že to propagujem...
#25 čo myslíš prečo tu je vo fore kolonka "drogy" ? ak by sme ich tu všetci jednostranne ohovárali tak by sme porušili zákon o elektronických mediach podla ktorého diskusia musí byť vyvážená
a za kilo pade v svidníku? čo ti práši... ? to tam ako dostanete žeton s ktorým si to este len pojdete na pole natrhať alebo ako ?D
@40 skleník nemusí byť vôbec shit. ak je dobré semeno a pokojný flek niekde u babičky v skleníku na vesnici, je výroba v podstate zadarmo. ako kupujúci potom platíš len za riziko spojené s držbou predajom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale tiez to neni nic lacne a da sa zohnat asi len na nete z ceska takze este postovne a tak a nakonec je to moc drahe
hovoríš o šalvii lekárskej?
Alebo o ktorom druhu šalvii? Veď ja bežne pijem čaj zo šalvii keď som chorý, nevedel som že je to halucinačná rastlinka
@14 no ktovie ako to dopadlo keď húlili nesprávnu bylinu
Jasné, ja som poznal exotovl čo fajčili trávu. Takú čo rastie normálne na lúke...
Alebo gaštanové listy...
A placebo efekt je sila niekedy
a za kilo pade v svidníku? čo ti práši... ? to tam ako dostanete žeton s ktorým si to este len pojdete na pole natrhať alebo ako ?D
teraz ked sa opytam kolko stoji Atomova bomba tak ma zazalujes ?
trava 1gram = 400 - vydrzi dlho.
has 1gram = 400-500 - vydrzi dlho.
piko 1diel = 300 (nieeeeekeeedy 400 ale nestava sa casto) pre zaciatocnika na 2 krat
koleso = 300-400 - 1krat
koks 1gram = 3000 (to nas holia hajzli) ked davas minimum tak da sa tak 8-10 lajn
hero = 0,3g = 300 - pre zaciatocnika 1krat
LSD = 400 - cely papier. da sa aj polku ze si das, ale polku nekupis
alkohol, salviu a poppers mas legalne na nete alebo v obchodoch, to vies, to len taky funny dodatok
0,7 - 0,8g ............. 300
1g ..................... 350
1,5 - 1,8g...............500
3,5g....................1000
7g......................2000
a este aj dakto nukal daky sklenik ze 8g za 1200 ale to bude asi mrte shit lebo to mi pride uz prilis lacne