@interrupcio ked je len o etanol tak tam sa vacsinou maximalne robi len vyplach zaludka a to je asi vsetko, ale aj to som cital vyskum vedcou ze to viac skodi ako pomaha, ze z vyplachom sa rychlejsie presuva ten alkohol a potom vlastne este bude na tom horsie... ale to je blbost ze vyplach zaludka stoji 1700€... vsak samotny pristroj na to stoji cca 10€....
@h8u 1700€ za niekolko minut casu a zariadenie co nestoji hadam ani tych 10€ je podla mna prehnane a potom vyplach zaludku neni az tak velmi ucinny ako si ludia myslia. skor je to len na efekt aby si ludia mysleli ze nieco robia.....
@tom3555 realna hodnata je podla mna par eur ale tak na tomto svete secky ceny prehanaju ! no a ja chlastam dost ale nikdy som nemal otravu , podla mna clovek ktory dostane otravu alkoholom ma proste slaby zaludok a nemal by pit vobec lebo nechapem ako nieco taketo moze dostat ... ja aj ked liter vodky vypijem nemam ziadnu otravu
a myslim si ze ked niekto lezi najebany na ulici a nechce sa mu vstavat ani nic tak to este neznamena ze ma otravu ale tak to asi ludia vnimaju a hned volaju sanitku ... to ja by som uz mal potom otravu velakrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Podla mna to je v pohode suma... lekarske zakroky su nenormalne drahe... aj ked neviem preco..
Jej cenová relácia sa pohybuje od 300 Eur do 400 Eur.
Ale ak máš rozum, tak si ju môžeš zbúchať a výjde ťa podstatne menej.
Normálna téma, čo sa ti na nej zdá čudné.
Daj si facku!