Chcel by som zistit kolko by ma stal odvoz s taxi z niekde na hlavnej (ke) na berlinsku ulicu(ke) okolo tej 18:00.. co najlacnejsie prosim. je to cca 7 km.
jeden bastard z easy taxi minule na drzovku prešiel mačku, dispečerky "strácajú" objednávky taxíkov, je to len práčka na peniaze zo špinavého biznisu nemenovaného pána ktorý mi tu zase bude vypisovať TSky a vy im tu ešte robte reklamu hlupáci
@waagbistritz69 nezavolala, lebo som tam potom stala dalej a nikto neprisiel, zavolala este raz dispecing a povedali mi ze objednavka od galerky je vybavena uz
Tiez mam s easy zatial len dobre skusenosti. Naposledy nas dokonca cakal polhodinu pri optime a ked zistil ze to my stojime a kecame na parkovisku ani nemal take nervy
musel som dispečérke musel vysvetľovať kde je krajský úrad na komenského, lebo to nevedela... najprv som povedal, že nech povie vodičovi proste krajský úrad a on bude vedieť a ma zdrbala
potom veľa skúseností, že taxík prišiel po hodine a každých 20 minút tam volám, že kde je a stále, že "za 5 minút je tam"
potom raz som s kamarátkou čakal na taxi, ktorý si zavolala, zase meškal 40 minút, volala tam medzitým dvakrát, potom jej zavolali, že taxi tam bude už do minúty (bolo to na kováčskej), taxík prišiel, napchali sa k nemu nejakí chlapci, posadali si tam, odviezol ich... tak že to asi nebude náš... prešlo ďalších 10 min, kamarátka už maximálne nasratá tam zase zavolala a oni, že došlo k nejakej chybe a posielajú nový taxík, ktorý prišiel zase asi za 20 min
Väčšinou sú tam totálne zvláštni ľudia, málo kto sa mi zdá príčetný a väčšine chýbajú aj základné návyky ako dobrý deň, ďakujem, dovidenia.
To že niekto čaká dlhšie ako ostatní je bežné, robia to preto aby mali taxikári kšefty a tak povedia že sú poblízku a pri tom majú rozvoz na opačnej strane mesta.
Kedže je to na mená, tak na vlakovej stanici keď príde vlak ľudia pobehujú hore dole ku všetkým taxíkom a vykrikujú svoje meno, miesto toho aby tam proste poslali potrebný počet taxíkov, tak sa navzájom blokujú lebo ten čo volal taxík už z vlaku čaká 30minút a niekto kto volá už pred stanicou má šťastie a príde mu taxík prvý.
my sme s nimi išli párkrát, nestalo sa nič zvláštne, okrem toho, že mi raz zavolala teta z ústredne, že taxík nám stojí 500 metrov odtiaľ, kde sme chceli, že šak to prejdeme, to máme kúsok
ja mam typka "original taxi" za 2,98e ale ten ide cez cele mesto v noci tak 120, zakruta nezakruta, ale dobre jazdi z KVP sme boli na konci furce za chvilocku a s easy taxi sa mi tiez este nestalo nic zle, aj ked som raz mal velke podozrenie ci ten typek ma vobec 18 a vodicak, ale jazda usla
Easy ma raz nechalo čakať 40 minút. takže ma kus nas*ali ale ináč v poho, aj cenovo. No zdá sa mi veľmi dobrá aj American taxi, dokonca som ešte platila menšiu cenu za rovnakú trasu ako v easy....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
easy taxi sú kokoti, čakáš aj 15 minút, vodič výraz jak keby zadarmo ťa niesol, dám mu tote tri eurá tak pozerá že kde má tringelt, ...
raz som si objednala taxík ku galerke, už prichádzal taxík, zrazu z dakade pribehla k nemu čajka v štekloch, zaklopkala, nasadla a vzal ju
a ja si tam tak stojím že what the fuck
ale to asi preto ze nie som kurva
musel som dispečérke musel vysvetľovať kde je krajský úrad na komenského, lebo to nevedela... najprv som povedal, že nech povie vodičovi proste krajský úrad a on bude vedieť a ma zdrbala
potom veľa skúseností, že taxík prišiel po hodine a každých 20 minút tam volám, že kde je a stále, že "za 5 minút je tam"
potom raz som s kamarátkou čakal na taxi, ktorý si zavolala, zase meškal 40 minút, volala tam medzitým dvakrát, potom jej zavolali, že taxi tam bude už do minúty (bolo to na kováčskej), taxík prišiel, napchali sa k nemu nejakí chlapci, posadali si tam, odviezol ich... tak že to asi nebude náš... prešlo ďalších 10 min, kamarátka už maximálne nasratá tam zase zavolala a oni, že došlo k nejakej chybe a posielajú nový taxík, ktorý prišiel zase asi za 20 min
Väčšinou sú tam totálne zvláštni ľudia, málo kto sa mi zdá príčetný a väčšine chýbajú aj základné návyky ako dobrý deň, ďakujem, dovidenia.
To že niekto čaká dlhšie ako ostatní je bežné, robia to preto aby mali taxikári kšefty a tak povedia že sú poblízku a pri tom majú rozvoz na opačnej strane mesta.
Kedže je to na mená, tak na vlakovej stanici keď príde vlak ľudia pobehujú hore dole ku všetkým taxíkom a vykrikujú svoje meno, miesto toho aby tam proste poslali potrebný počet taxíkov, tak sa navzájom blokujú lebo ten čo volal taxík už z vlaku čaká 30minút a niekto kto volá už pred stanicou má šťastie a príde mu taxík prvý.
Našťastie už mám v KE auto a radšej sa vozím sám.